måndag 27 januari 2014

Årets hårtips!

En del av er minns kanske att jag tipsade om en jättebra olja till håret för ett halvår/år sedan? Flera utav er köpte den och var jättenöjda. Det där med att hålla ordning på barnens hår är en utmaning ibland. Helst här hemma med världens hårömmaste tjej som skriker så fort man närmar sig henne. Men nu måste jag tipsa om en ännu bättre grej! Snål-Malin har hört talas om den här i några månader, Alice frisör använde den men jag har vägrat köpa den. En hårborste för nästan 200 spänn!? Men hallefuckinglujah vad bra den är!! Idag fick jag borsta igenom Alice hår TVÅ gånger. Den andra gången kom hon till mig och FRÅGADE OM JAG VILLE borsta håret på henne. För det "var så skönt"?! Ni som hatar reklam i bloggar - klicka er vidare in på en porrsajt för här kommer det:

https://www.facebook.com/pages/Lykkemaja-barnkl%C3%A4der-s%C3%A5nt-Laholm/121837511211061?fref=ts

Tangle Teezer heter den och den är en mirakelborste! För er som bor häromkring: Den finns bland annat att köpa inne mysiga barnklädes-/inredningsbutiken Lykkemaja i Laholm. Elton borstade ut mitt nytvättade hår idag och det kändes inte ens! I normala fall blir vi ovänner om borsten, jag vrålar, Elton slåss och Freddy avbryter till slut våra frisör-lekar, haha. Den här är värd sin vikt i guld för oss föräldrar med hårömma barn! Dessutom är den "asasnygg" enligt Alice.

Nu ska jag se ett avsnitt av Sex and the city! Sen ska jag smörja läpparna med Idomin, händerna med Helosan och slutligen njuta av att båda barnen ligger i egna sängar, Freddy har somnat längst ut på kanten och därmed lämnat 140 cm säng till bara mig - wohoo!!

over and out.

//Meekatt...

16 kommentarer :

 1. Jag VET! Bästa borsten någonsin! Har två tvillingpar (Ja, jag vet. Det är lite galet) och Tangleteezern har blivit vår nya bästa vän!!!

  SvaraRadera
 2. Kanon borste. Dom är bara ett måste. Jag fick tips om den borste av min kompis vars mamma låg sjuk i cancer. Och håret hade blivit stora knutar. Och dom gick inte att reda ut innan dom prova dessa underbara borstar.

  SvaraRadera
 3. Den finns på Enklare Liv också, i flera varianter. Men Malin, du ska nog inte titta på den sidan, det finns väldigt mycket kul och bra lösningar på det mesta där. Det kan bli dyrt! :)
  Men om du inte kan låta bli så: Kolla www.enklareliv.se/
  Kram

  SvaraRadera
 4. Finns på Gekås för 29:90 och är precis lika bra som orginalet :-)

  SvaraRadera
 5. Louise Elofsson28 januari 2014 00:16

  Ja, den är suverän!! Jag fick en kopia på den i julklapp som var ok med men har köpt äkta vara nu. Kan inte leva utan den nu.

  SvaraRadera
 6. Syrran (som klipper hela klanen Harald) har en sådan och den är verkligen suverän!

  SvaraRadera
 7. jag gillar reklam och heta tips . och nu fick jag ju allt i ett ...bra borste ar ju ett maste med sma dottrar och pojkar med langt har ..mohikan ar ju stiligt pa pojkar ..men en sidecut pa min 3ariga tjej skulle nog inte leda till sa manga nya bekantskaper i lekparken. sa jag ska absolut prova denna , vad ar 200 spann pa en livstid om det FUNKAR??? och efter att fallit for reklamen , sa klickar jag nu vidare till porren...gonatt

  SvaraRadera
 8. Jag köpte den där oljan som du tipsade om för att se om det kunde göra underverk med barnens hår...och nu kan vi inte vara utan den. Häromdagen satt jag och kollade på just de här borstarna på Bangerhead, för oljan är snart slut (nåja, halv flaska kvar) och tänkte att de kan väl inte fungera så bra, men nu får jag väl beställa en sån också :)
  Jag gillar reklam!

  SvaraRadera
 9. åh, jag köpte den efter att ha läst så mycket om den men på mitt hår funkar den likadant som en vanlig borste, blir fortfarande luggad :/ Tur att jag är vuxen ändå så jag redan lärt mig att vissa saker gör man bara ändå ;)

  SvaraRadera
 10. Åh, låter som ett måste här med!

  SvaraRadera
 11. Köpte en till mig i London 2010 eller 2011. Det bästa jag gjor för mitt hår som lätt tovar sig. Sen jag köpte denna har mitt hår blivit både tjockare och längre då det inte går av på grund av tovor mer. Så det är inte bara för barn. Även 40+ kärringar med långt hår älskar den. :D

  SvaraRadera
 12. Min frisör tipsa om den nu när jag klippte mig sist. Men var dan innan lön så var lite snål och fattig men ska banne mig köpa mig en nu när barnen ska klippa sig!

  SvaraRadera
 13. Finns en kanonvariant på Glitter för 79:- oxå!

  SvaraRadera
 14. Finns på lyko.se för 119 kr

  SvaraRadera
 15. Tangle Teezer är helt underbara. Får jag tipsa om compact varianten som jag (som har små händer) tycker är betydligt lättare att hålla i. Bör fungera bättre för barnhänder också. På tal om barn... det finns en blomster-kruk-variant av borsten för kidsen. Se här:
  http://eleven.se/tangle-teezer-utredningsborste-8556.html

  SvaraRadera
 16. Köpte på Gekås. Funkar ok :) Fast just nu är den borta... som vanligt i detta huset haha

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!