tisdag 17 december 2013

Utbrott, Bacillskräck & Semesterpung!

Elton fick såklart ett utbrott på väg in i restaurangen igår kväll och detta ledde till middag för två med tända ljus. Freddy och Elton fick gå och lägga sig medan jag och Alice njöt av en härlig kvällsbuffé med återigen – tillhörande efterrättsbuffé. Det här med All Inclusive är inte bra. Vi (<--JAG!) kommer att rulla hem. Ni kan ju bara tänka er förtjusningen när jag och Alice såg den här:

chokladfontän fontänorgams gran canaria tripx.se tripx meekatt

En del kallar den chokladfontän – jag kallar det fontänorgasm. Det här med bacillskräck försvann i samma sekund som den här bruna skapelsen uppenbarade sig för mig. Alice sa ”Mamma, den HÄR står nog här för din skull!” Ja, jag kände så lite jag med och vem är jag att vara otacksam?! Tack Tripx? Nästa gång kan ni ställa den direkt på mitt rum.

Efter frukosten idag blev det en sväng ner till spaet här på hotellet. Här fanns en ”saltvattensbassäng”. Ni vet en sån där man flyter i utan att man ens försöker. Det är inte varje dag den här kroppen får känna sig tyngdlös direkt. Jag tjatade och fick till slut med mig familjen i bassängen...

Freddys blick när han kom i vattnet… DEN hade jag kunnat betala 1 000 kr för att få på bild. Tips: Nyrakad semesterpung hör inte hemma i Döda Havet. Istället för att tycka synd om honom tänker jag ”BILD TILL BLOGGEN!!” Ja, för sån é jag.

Nu ska vi ut på äventyr med Freddys svedda pung, haha.

Ikväll kommer ett LÅNGT inlägg med en massa skrytiga bilder! ;)

over and out.

//Meekatt…

6 kommentarer :

 1. Hahaha, stackars pung ;-) Tack för att du förgyller min tillvaro med asgarv :-)
  Mvh Tea

  SvaraRadera
 2. Haha, det tog en stund innan poletten trillade ner!!
  Jag tänkte först att den (pungen alltså) liksom flöt upp till ytan i saltvattnet. Fick inte ihop det på annat sätt än att han hoppade i naken?!
  Efter ytterligare massa möjliga och omöjliga bilder i huvudet på hur det hade kunnat synas om han inte hoppade i naken och la sig på rygg, så läste jag vidare och började skratta medan jag högt (vid middagsbordet) utbrast AHAAAA!
  Maken och barnen undrade vad det var, men jag skonade dem ;)
  Ha en underbar semester och jul!! Det förtjänar ni :)

  SvaraRadera
 3. Hahahahahahaha!! Lovely!!
  Hoppas väl att stubben kommer tillbaka fort då kan jag tro!
  Tack för nattens asgarv! :p

  SvaraRadera
 4. Ha ha
  Japp detta med all inclusive är jag fullt medveten om att det fastnar på kroppen ha ha
  Min last i Turkiet var Frappe med Baileys ,,,,,,,,,, herregud det var ju en direkt efter frukosten

  Kram

  SvaraRadera
 5. Funderade på: Det här med bacillskräcken försvinner....., så uppenbarande sig kräksjukan som en ny skapelse i skapelseboken. Hahahaha. Jag hoppas chokladen var god, och att den stackars pungen läker. Kul blogg å läsa.

  SvaraRadera
 6. Funderade på: Det här med bacillskräcken försvinner....., så uppenbarande sig kräksjukan som en ny skapelse i skapelseboken. Hahahaha. Jag hoppas chokladen var god, och att den stackars pungen läker. Kul blogg å läsa.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!