torsdag 12 december 2013

RIMSTUGA!

Favorit i repris! Självklart måste vi rimma även i år! Det blir lite tidigare eftersom att jag åker iväg på söndag så ja, vi kör redan imorgon Fredag! Jag har alltid älskat att hitta på roliga rim till julklapparna och det har blivit lite av en tradition i vår familj. Det är mest jag som rimmar - de andra är för lata... men rimmen uppskattas alltid, haha.
 
Imorgon kväll kör vi RIMSTUGA klockan 21,00 på Bloggens Facebooksida (HÄR) - Välkomna in! Jag laddar med ett glas rött, 100 gram Geisha och julklappslistan!
 
När mamma hade gått bort och vi gick igenom alla hennes saker hittade jag en liten bok där hon hade samlat alla mina julrim i och märkt dem med årtal. Så jag värmer upp er med lite "gamla godingar":

* Filmen Pretty Woman: "Glöm bort restskatt och deklaration, här får du se lite prostitution" (Ja, nivån är som vanligt låg, haha.)

* En kylväska till Bag-in-box: "Mamma när du är på vift - tar du med dig drickbart gift. Du stoppas dock ibland i "kollen" - och blir röd i hela bollen. Kanske hjälper dig då den här - att lura vakterna på konsert." (Mamma åkte fast med en flaska vin sommaren innan på en Ulf Lundell-konsert, haha.)

* Film med Mikael Persbrandt: "Inte varje dag man har... en timme och en halv med en sexig karl!" (Skitdålig, jag vet)

*Värmeljuskrona att hänga på väggen: "Det finns några som står och några som hänger, jag valde med omsorg en sådan som svänger. Runt i en ring - fram och tillbak, här får du en stake helt i din smak." (tillbak?!)

* En bok om Björn Afzelius: "Denna paket är inte röd, men innehåller minnet av en som är död!" (Nästan mitt sämsta, haha)

* Tallriksunderlägg:  "Snart är det slut på julestöket, då vill du få fint uti lilla köket. Det finns någonting du har många utav, på bordet ditt ligger flera på rad. Det skulle va bättre om alla var lika, då skulle jag sitta där längre och fika. Så nu får du fler, du har redan två - det här var fan det dummaste rim jag nånsin kommit på!". (Kommentar överflödig)

* Ett kattljus: "Sätt den i staken men tänd ej dess snopp - för då brinner hela kattfanen opp!"

* Maxi-Yatzi: "Med Lennart eller Olof eller kanske med båda, här får du lilla mamma en rolig liten låda. Om kvällen blir tråkig kan denna dig rädda, man kan göra det naken - men snälla gör det klädda!"

* En badrumsmatta och en handduk med en katt på: "När du ska gå ut på dans och jaga pojkar, fråga chans. Måste du först föna hår, måla läppar måla tår. Tvaga kroppen ren och mjuk, torka skönt i kisens duk. Sedan ta på snygga kläder - kanske blir det lack och läder? Du hittar en snygging och ni gillar lika, du bjuder hem honom på nattlig fika. Han stannar sedan hela natten - går på toa ser på katten." (suck?)

Freddys strumprim: "Här har du nå´t till din lille fot - din satans jävla idiot!" (Han var inte så nöjd när jag sa att de var till hans svärfar...)

Ja, som ni märker så är nivån inte så jättehög. Jag behöver all hjälp jag kan få, haha. Men vi ses klockan 21  imorgon och hjälps åt med årets klappar!  

over and out.

//Meekatt... 
 
 

15 kommentarer :

 1. Å vad Kul! Klart jag är med och rimmar! Behöver även själv några tips :)

  Ses imorgon!

  Datorn på klockan nio
  sedan rimmar vi till tio
  ;)

  Kram Tessan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi träffas i strandhuset en halvtimme innan, ta med dig vinet så ses vi i dimman! ;)

   Kram!

   Radera
 2. Ska skynda mig hem så jag hinner vara med en liten stund i alla fall :P :P

  SvaraRadera
 3. Haha! Hur bra som helst!

  SvaraRadera
 4. Men jag haaaar ju inte Facebook och har jättesvårt med rim till tonåringens nya skrivare som han ska få i julklapp och få ta med nu efter jul (han går i gymnasium på annan ort och har internatboende).

  Tråkig julklapp, men han ville verkligen ha en egen eftersom de låser dörren till skolans skrivare kl 17:00 på dagarna, och han oftast gör klart sina uppgifter i sista sekund sådär runt fyra på natten.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nog har det mer än en gång hänt
   Att du behövt ha nåt snabbt på pränt
   Låt bara skolan låsa sin port
   På några sekunder du nu själv får det gjort


   Radera
  2. Nu lille pöjk ska du få en sak, sladden den stoppas med fördel där bak.
   Slipp nu all stress med att i korridorerna yra, nu kan du avsluta projekten vid fyra!


   Radera
  3. Haha, stoppas där bak!! Ja den tar vi!
   Tack för att jag fick ett gott skratt mitt i eländet. Stormfan har jävlats med oss. Vi har jobb i flera veckor och vi HADE en ny och fin bil, nu är den polerad med takplåt.
   Men så länga alla familjemedlemmar lever och mår bra så drar vi en lättnads suck!
   Ps, Anders, ditt rim var också bra. Jag kombinerar dem nog båda två! :)

   Radera
  4. Åh nej, stackars bilhelvete!

   Radera
 5. Hahahaha...Fy fan vad jag asgarvar här!! Klockrena rim och Skitbra =D =D =D
  Du är bara bäst helt enkelt!!!
  Mamma K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Mamma K, haha. Se till att vara med imorgon!

   Radera
 6. Jag var med förra året och skrattar fortfarande åt den kvällen! Du är GRYM!!!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!