måndag 2 december 2013

Ordningen återställd, Batonger i fickan & Nedräkning!

Sådär, då var ordningen återställd, båda barnen är iväg och jag dricker kaffe utan att någon tjatar på mig. Lyx. Elton hade en skitmorgon och vägrade att lämna sängen. Han skrek "JAG VILL INTE TILL GAGIIIIIS MAMMA!!!" hela tiden och vägrade gå ur bilen när vi väl kom fram. På vägen mot dagis snyftade han "Jag vill va hemma hos DIG och mysa mamma!!" Man dör lite inombords när man vet att man ska köra direkt hem igen. Men ja, jag måste ju jobba jag med. Jag misstänker att Elton är glad nu och har glömt att han inte ville dit. Suck.

I eftermiddag ska vi in till Polisen och beställa pass. Barnen tycker såklart att detta är jättespännande. Tänk så besvikna de kommer bli när de inser att det inte är roligare än ett besök hos försäkringskassan. Alice ser framför sig ett fängelse...och en massa poliser med batonger i högsta hugg, haha. Jag ser framför mig en lång kö...och poliser med batongen i fickan. Om 14 dagar åker vi!! Yeyh! Therese är på plats nu på Gran Canaria och meddelar emellanåt att solen lyser med sin frånvaro. SÅKLART att den gör! Den väntar ju på MIG! Det behövs en massa sol för att värma upp hela den här kroppen! Det där med Beach 2013 skippade jag...igen. Men vafan, en slimmad kropp är inte allt! Jag har ju utstrålningen!

Och ja, baren öppnar kl 11 på Hotel Dorado Beach! I´ll be there! ;)
 
Idag ska jag fota lite här hemma efter önskemål. Renoveringen av rummen är klara och bildbevis måste såklart upp. Jag tänkte mer "Nu är jag äntligen klar! Nu går vi vidare. Alla skiter i hur det ser ut hemma hos mig i alla fall." Men okej, lite bilder får jag väl bjuda på, haha. Ska bara städa först (<--kasta in allt jag äger i garderoberna och stänga jättejättefort).

14 dagar!!! Fjorton!! Wiiiih!

over and out.

//Meekatt...

4 kommentarer :

 1. Hur gör du kvinna för o hinna med renovering med två barn närvarande? Har två som är yngre än dina o det som borde göras på en dag dras ut under tre veckors tid innan det är klart. Segt som sirap är det. O så ska vi måla hus nästa år också, låter bra men jag kan inte för min värld förstå hur det ska hinnas med... Ett stort hus... Men härligt slitet shabby chic är ju modernt så kanske att det får vänta.. :)

  SvaraRadera
 2. Åhhh, Malin vad underbart nära det är nu!!!!!!! Härligt!!! Jag är helt övertygad om att ni kommer att få det underbart. Och du - JA, foton MÅSTE du lägga upp! Så är det bara. Ingen renovering, vare sig av kropp eller hus får fortgå utan bloggdokumentation.. ;))

  Allt gott till dig - alltid! Kram <3

  SvaraRadera
 3. Hade lite smma bekymmer med min son idag, suck... Man känner sig inte som världens bästa mamma när man står där med en snyftande unge som bara klamrar sig fast och man själv bara vet att man ska köra hem och jobba.
  Men äh, nu har han säkert glömt det, Elton också.
  Kram från hon som hoppades på att vinna en barnplågare, hahahaha ;)

  SvaraRadera
 4. Oj, att du vågat vänta tills nu med att skaffa pass! Visserligen ska det ta fem arbetsdagar, men ibland kan det ta 10-15 dagar om det är många som skaffar pass eller om de har problem med tekniken...

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!