onsdag 18 december 2013

När man kör dubbelt...

Ja, som ni kanske vet så bloggar jag ju dubbelt upp den här veckan och ni hittar mina inlägg inne på Bloggstafetten på Hallandsposten. Klicka HÄR för att läsa det senaste inlägget.

Det ligger även ute ett reportage om mig (med fulbilder) på "Folk & Familj"-fliken HÄR. Här hittar ni mina "må-bra-tips", viktiga valfrågor och annat trams. Välkomna in!

NU ska jag skynda mig att paxa en solstol vid poolen innan gam(ling)arna anfaller. Jag hade ingen aning om att man fick paxa stolar. Sånt slutade jag med när jag var tolv. Men det kommer igen när man är 60! Wohoo! Men JAG ska ha bästa platsen idag - för sån é jag! Ska bara springa inom baren och hämta två drinkar så jag slipper förflytta mig på stund sen.

(Hittade ett gammalt inlägg där jag tydligen var lite upprörd på tanter...i allmänhet, haha.)

over and out

//Meekatt...

1 kommentar :

  1. Nästa familjeresa kanske kan gå till St Lucia i Karibien. Där kunde man på hotellen sticka ner en gul vimpel i sanden för alkoholfri drink och röd för starka varor. Genast kom en kypare löpandes och verkställde beställningen. Det var mest röd flagg på eftermiddagarna när folk kvicknat till efter lunchen och middagsslummern. Underbar Place kan jag intyga!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!