torsdag 12 december 2013

Julklappar, Stora paket & Pinsamma skitmammor!

Det där med att "hålla igen" är inte riktigt jag. Nu menar jag inte mat och godis - där vet vi ju alla att det är kört för mig. Men det här med att hålla igen med JULEN. Vafan! Ja, nu är det ju bara FEM dagar tills vi åker och jag stressar mest omkring och försöker hinna med allt. Jobb, packning, mer jobb, julklappsinköp, städning, mer jobb...

Julklapparna...som vi skulle dra in på är nu inhandlade! LITE måste man ju!? Barnen får en massa paket på Julafton såklart men en massa SMÅ paket som får plats i resväskan. Men när de kommer hem måste ju Tomten ha varit här med lite STORA paket, eller hur?! Dessutom fyller Alice 6 år på nyårsafton - morgonen efter vi har kommit hem. Alltså måste alla födelsedagspresenter vara införskaffade, inslagna och gömda. Idag var jag och Therese och shoppade leksaker i Helsingborg. Här finns världens billigaste leksaksaffär. Detta ledde till att Thereses vagn nästan välte och att en i personalen kom fram och erbjöd henne hjälp att "lasta av", hahaha. Hon var alltså värre än mig. Jag tog bara det nödvändigaste...typ.


Efter vår brutala shoppingtur hämtade jag ut mitt pass hos Polisen i Laholm. Inte alls pinsamt att jag trodde att "ögat" som med stor sannolikhet var en KAMERA i själva verket var en ringklocka som jag tryckte envist på. Inte alls pinsamt heller att Therese (min FÖRE DETTA assistent!) tjatade på om min blogg för den stackars Polisen som så snällt öppnade för dårarna trots att det var stängt. Ibland vill jag bara dö när jag är ute med Therese. Det är som att ha med sig Alice...fast mer glitter. "Nästa vecka ska hon vara med i tidningen och blogga för Hallandsposten med!! Det måste du läsa!!" Skjut mig. Eller ja, det kanske man inte ska säga till någon som faktiskt är beväpnad. Men känslan. Den artiga Polisen frågade vad jag skulle skriva om nästa vecka. Jag svarade att jag skulle vara på Gran Canaria och dricka drinkar och att det säkert skulle bli enformigt, haha. För sån é jag.

Idag har det varit en jäkla trafik på bloggen. Över 12 500 unika läsare  - yeyh! Var kommer alla ni ifrån?! Mina gamla inlägg "Vad blir det för jävla mat"  och "Gyn-inlägget" läses om och om igen. Tack ni som länkat! <3 Och välkomna in alla nya läsare! Skönt att ert första intryck av mig handlar om mitt pimpade könsorgan...verkligen.


Du som mailade mig och tyckte att jag var "en stor jävla pinsam skitmamma" för att jag skrev ett inlägg igår om min kärlek till Alice UTAN att nämna att jag även älskar hennes lillebror: Det ena utesluter väl inte det andra? Alice och jag har en väldigt speciell relation och det ligger en massa bakom det som du med säkerhet aldrig kan förstå. Elton är exakt lika viktig för mig. Trots att han just nu är i "bajskorvsfasen" och bara vrålar hela dagarna så älskar jag honom lika starkt. Inte hela tiden kanske, haha. Och så är det ju. Olika faser...olika mått av tålamod och energi. Jag älskar alltid mina barn. Jag älskar inte alltid att vara mamma.

NU ska jag sova! Imorgon ska en stor leverans med tavlor iväg och sen ska strandhuset städas! Det kommer ju "hyresgäster" i båda husen nu när vi ska på semester. (Tips till våra husvakter: Öppna inga garderober. Det kan vara enat med livsfara när jag har akutstädat, haha. I övrigt har jag laddat med rödvin och Geisha. Det finns inga batterier i fjärrkontrollen i Strandhuset. Det kommer ni märka på kvällen. Och då kommer ni hata mig lite.

Missa inte Fnulans inlägg om männen, haha. Hon ger sig kanske in i tavelbranschen hon med?! ;)

over and out.

//Meekatt...

16 kommentarer :

 1. Läste ditt "vad blir det för jävla mat"-inlägg när jag lagt mig igår, och jag fick kämpa emot skrattattackerna för att inte väcka sambon som gick upp vid 3, och vår 15-månaders som sover i vårt sovrum. 😂 Galet stor igenkänningsfaktor, och jag var tvungen att länka via FB. 😄

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Tack för länkningen! Skönt att folk känner igen sig i min "misär", haha.

   Radera
 2. Ge mig adressen till den leksaksaffären, nuuuu!!!! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Leklust på Berga i Helsingborg. Nära Biltema! ASABILLIGT!

   Radera
 3. Vilken pinsam skitmamma som har skrivit mail till dig..... :-(

  SvaraRadera
 4. Ha ha
  Har precis kommenterat hos Fnulan att den tavlan skulle jag absolut köpa

  SvaraRadera
 5. Kärleken till barnen ligger inte i vem som det skrivs vad om och hur mycket - kärleken ligger i att man gör saker man hatar med god min för att barnen vill ;-)

  SvaraRadera
 6. Hej! jag började läsa din blogg för nåra veckor sen och nu är jag typ bänkad.. haha beroendeframkallade javisst ^^

  jag har inga egna barn , men när maken o jag väl sätter igång så vill jag ha dig som inspiration, du är stencool! ville bara säga det - o anledningen till att det står anonym är inte mer spännande än att jag är tekniskt handikappad o har minne som en guldfisk så kommer inte in via google identiteten...suck..:P

  ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack för de orden! <3

   Äh, anonymt är ju lite coolt, haha. Det är du och näthatarna, haha. ;)
   Välj namn/webadress annars och fyll i bara.

   Radera
 7. Herregud, vilken människa! Det finns idioter till allt... Det du skrev om din dotter var så otroligt fint, tårarna strömmade när jag läste det. Så mycket kärlek! Hon har tur som har en sådan mamma!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!