torsdag 12 december 2013

Grogg-brillor, Otrevliga försäljare & Städhjälp?

Tre dagar kvar, Alice spricker nästan av längtan, Freddy lunkar på i godan ro med sina nya grogg-brillor och Elton har som vanligt ingen koll på något. Han säger som han har sagt sedan i början på april: "Åka plyplan annan dag mamma!". Ja, vi ska åka flygplan en annan dag hjärtat. Om TRE dagar!! Wiiih! Dags att börja förbereda sig ordentligt nu! All in - det är snart SEMESTER!!!


Det ringde en säljare tidigare som ville ge mig gratis trosor. Jag är väldigt skeptisk till ordet "gratis" och svarade vänligt att jag inte var intresserad. Då malde hon på lite till och jag förklarade lite tydligare att jag absolut inte ville ha några trosor. Då blev hon arg och kastade på luren, haha. Vafan. Om jag vill gå Freestyle är väl det upp till mig?! Du som ringde: Du får mitt par! Seså, ner med skiten i handväskan bara och ta en kopp kaffe. Imorgon är det fredag, håll ut!

Idag har det ringt fyra säljare. Gratis trosor, Gratis Omega 3 (<--Finns INGA säljare som är jobbigare än Omega 3-säljarna! "VILL du inte må bättre!?"), Skånskan och My Saftey. Nu har jag kört med ursäkterna "Jag använder inte trosor", "Jag vill må lite dåligt faktiskt, "Jag bor inte här, jag bara städar här" med lite halvtaskig brytning och "Jag måste prata med min revisor om det här först!". SLUTA RINGA MIG! JAG VILL INTE HA NÅGOT!


Dagens skörd av tavlor är snart packade och fakturerade. Jag har lovat att hämta Alice i skolan idag så att vi kan åka till banken med hennes stora spargris och växla till "semesterpengar". Hur det ska gå till vet jag inte då vi med stor sannolikhet blir hänvisade till växlingsautomaten som sätter in alla pengar på hennes konto...som vi sedan inte kommer åt utan Freddys närvaro...hm.

Nu ska jag köpa mer kristyr. Alice ville visst ha ett JÄTTEHÖGT torn i mitten av sockerborgen som vi gjorde...suck.  Jag ska bygga ett eget Geishatorn tänkte jag. Hur svårt kan det va?

over and out.

//Meekatt...

5 kommentarer :

 1. NIX-listan fungerar faktiskt rätt så bra när man vill slippa försäljare - anmäl dig vet ja´!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är nixad...sen startade jag företag och allt gick åt helvete. ;)

   Radera
 2. "Jag bor inte här, jag bara städar här" med lite halvtaskig brytning". DEN snor jag, haha.

  SvaraRadera
 3. Min pappa blev uppringd av en säljare som sålde något tandblekningsmedel. Pappa lät säljaren prata på LÄNGE och spelade intresserad, så till slut ville säljaren få till den här affären när pappa säger: Ja fast nu har jag löständer(en lögn), funkar det då? Då hörde han bara, "aha ok hejdå". Den säljaren var nog måttligt road av pappas lilla skämt :-D
  O btw, ha en underbar resa!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!