lördag 21 december 2013

God Morgon!

Vi ställde klockan igår för att säkert vara vakna och redo i tid till hyrbilens ankomst. Jag och Freddy slogs nästan om vem som skulle gå upp redan klockan 8 och göra sig klar. Båda förlorade, haha. Väl uppe och färdiga och med två yrvakna och ledsna barn säger Freddy: "Malin? Har du ställt om din klocka?" Men vafan!? NEJ?!

Den positiva delen av mig (som inte vaknar förrän klockan 10) inser ju att vi nyss vann en timme idag. Den normala delen av mig blir skitförbannad...på Freddy såklart. Allt är Freddys fel. Om han hade sån jäkla tid på klockan så kunde väl HAN ställt om min med?! Jag har semester, jag kollar inte på klockan... ;)

Nej, dags för frukost. Här väntar alla på solen och solstolarna börjar paxas så smått. Idag ska jag nog ner och paxa en jag med - och sen dra till Puerto Rico hela dagen. Mouhaha.

over and out.

//Meekatt...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!