torsdag 5 december 2013

En kalendör, Attack & Löss!?

Passen är klara, biljetterna utskrivna, resväskorna framplockade och halva apoteket inköpt! Vi. Är. Redo! 11 dagar kvar till avfärd! Alice har dock räknat ut att det bara är TIO dagar kvar tills vi åker till morfar i Malmö för några timmars sömn innan avresan mitt i natten. Vi kör inte julkalender i år - vi kör "KANAJÖANAKALENDÖR" istället, haha. Goa underbara tös!


Vi kommer vara iväg i 15 dagar och vi ska hinna med lite äventyr på resan. Jag vill såklart hinna träffa bloggkollegan Yohanna i Las Palmas som skickat hem Rom till mig, shoppa onödiga saker, köra runt lite och besöka det där vattenlandet. Så två dagar med bil får det bli. Hur kör de egentligen där nere? Är det attack-körning som gäller?! Så jag vet om det är jag eller Freddy så ska fatta ratten. Jag är mer attackförare än Freddy. Han är mer..."söndagsmyskörare". Jag har fan inte tid att mysa bakom ratten. Man tar sig fram till målet - SEN myser man! Sån é jag!

Idag var det fika på dagis vid hämtningen. Barnen hade bakat lussebullar och pepparkakor. Jippie. Jag bara älskar de där bjudningarna, haha. Snorbulle med kaffe? Ja tack! I måndags hade de "marknad" på fritids där barnen sålde kolakakor. Jag frågade högt och tydligt "Är det barnen eller de vuxna som har bakat dem?" Folk skrattade lite. Jag fick lägga till "Jag skojar inte alltså. Jag vill verkligen veta." Vi köpte fågelmaten istället.

Alice fick hem en lapp ifrån skolan idag. Det går löss på skolan...Jag ska för fan till Gran Canaria med den här kalufsen! Jag vill INTE ha löss! Tillägg i packningen: Lusmedel och en flaska Gin. I will survive.

Nu är det veckans bästa program - Blacklist! Freddy har somnat med barnen för 4:e kvällen i rad. Ikväll har jag i alla fall Sven som sällskap. Och jag har nyrakade ben kvällen till ära.

over and out.

//Meekatt...

Ange rabattkod "Sven" och få 10 julkort på köpet vid köp av en julposter HÄR. Med 9-kronorsramar ifrån IKEA blir julkorten utmärkta små jultavlor att ge bort. :)

4 kommentarer :

 1. Hoppas Sven uppskattar dina nyrakade ben :-)

  SvaraRadera
 2. Haha stackars din buske :)
  Underbart att längta efter sn semester. Måste nog boka något så jag kan längta. Kraaam

  SvaraRadera
 3. Löss - satt en lapp i skolan i förrgår när jag hämtade Liten. Usch, vill verkligen inte ha! Jag har 3 barn, 8-19 år och vi h ar klarat oss från löss och jag hoppas vi gör det denna gång med! Oiiiiiii vill verkligen inte. Och du, det där med snorkolor- det gillar inte jag heller! :)

  SvaraRadera
 4. Hahahaha...Jag DÖR- vilken bild!! Haha, inte lätt att få löss i den där busken ! Älskar dina bilder!
  Vi är superavundsjuka, och skulle också vilja ha en kanarieöarna-kalender!! Suuuupertjusig!
  Mamma K

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!