måndag 2 december 2013

And the winner is...

Vi har ju haft en tävling där en vinnare får ett valfritt plagg ifrån HEART & GUTS fina kollektion.

http://shop.heart-guts.se/sv/

Ett stort grattis säger jag till MATILDA PETTERSSON med motiveringen "Sällan vill sonen bli kallad mammas lilla hjärta. Han vill mest skoja, leka och kanske fjärta. Till månen och tillbaka älskar jag honom såklart ändå, och varm jacka bör han trots fattig mamma få. Heart & Guts har snyggaste modellen som håller måttet. Himla passande för den lilla prinsen här i lägenhets-slottet!"

Maila mig så ser jag till att du får hem önskat plagg till lillprinsen! :)

Tack för alla tävlingsbidrag!

over and out.

//Meekatt...

4 kommentarer :

 1. Grattis till vinnaren! Jag blev kär I Alice jacka så jag får väl helt enkelt gå in och beställa den nu när jag inte vann, haha.

  SvaraRadera
 2. Fasen! Jag ville ju vinna! ;D

  Beställde legginsen som var helften jeans och dottern vägrar ta av sej dom!

  SvaraRadera
 3. Tusen tack!! Har mejlat :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!