söndag 17 november 2013

Uppstressade mammor, Ladies Night & Påsättning!

Ja, ni som inte hänger med på Facebook tror såklart att vi var på Pyjamasparty i fredags. Det var vi inte. För jag är en idiot. En idiot med dålig koll.

Jag fixade paket, stressade med att fixa ny pyjamas och hämtade Alice extra tidigt för att hon skulle hinna varva ner lite innan kvällens party. Jag möttes av ett "MAMMAAAA!? Det är inte kalas IDAG! Det när NÄSTA vecka! Jag har frågat Claras mamma!!" Skjut mig. Hur ska jag kunna hålla reda på alla jäkla kalas?! Jaja, bättre på detta hållet i alla fall. Några gånger har jag kommit på det dagen efter. Det är sämre.

Det jobbiga i det här är att det inte bara var jag som blev uppstressad. Jag lyckades stressa upp en väldig massa föräldrar som trodde att de hade missat att det faktiskt var kalas i fredags. Och stackars Claras mamma som fick ringa runt och fråga vad hon egentligen hade skrivit på de där inbjudningarna, haha. Förlåt Ann. Vi ser fram emot nästa fredag - om vi fortfarande är välkomna..? Så här i efterhand är jag mest tacksam över att Alice är lite på hugget och frågar. Jag hade nämligen hotat henne med att lämna iklädd onepiece. Jag hade alltså dykt upp hemma hos dem en fredagskväll...iklädd onepiece. Tänk om de haft gäster!? Jaja, sån é jag...suck.


På kvällen var det Ladies Night i Malmö Arena. 6 000 svartklädda, glittrande välsprayade kvinnor på en och samma plats. Hönshus goes Glamour för en kväll. Fantastiskt. Men ja, Ronan Keating får det minsann att klappa lite extra även i mitt pojkbandshjärta, haha. STYLE var bäst! Tack Therese för en toppenkväll! Och Jessica!! Superkul att få krama om en av mina allra första och mest trogna läsare.

Igår var vi på Ikea en sväng. Jag skulle ner till Media Markt i Helsingborg och skälla över min kassa Samsung. Jag laddade hela vägen ner och förväntade mig en kamp utan dess like. Jag kom in, berättade att min telefon var skit, fick ett leende, ett nytt batteri och ett "ha en bra dag!" Eeeh? Vafan! Jag skulle ju skälla på folk och bete mig. Jag hade ju laddat för det. TACK för superbra service Media Markt och förlåt att jag hetsade upp mig i onödan. Men sån é jag, haha. (För er som har Samsung Galxy S4 och har problem med att den stänger av sig: Det är tydligen ett fabrikationsfel och allt som behövs är ett nytt batteri - och det går på garantin.)


Nu ska jag försöka brotta in en kaxig 5-åring i duschen. Tydligen BEHÖVER man inte duscha om man inte luktar bajs!? Vi är inte riktigt överens där och jag är nu nere på den låga nivån "Om du inte duschar vill ingen leka med dig!". Klockan ett är det kalas. Och ja, det ÄR idag. Den här mamman har nämligen mailat mig och påmint mig en extra gång, haha. ;)

Efter kalaset bär det av mot Malmö för ett besök hos min pappa. Eller "måffår" som barnen säger, haha. Freddy har fått på vinterdäcken idag och det här året slipper vi alltså tjafsa om den där påsättningen som alltid sker för sent. Samma tjat varje år. Alltid ska det väntas till det är för sent och hur gärna jag än vill så får jag inte loss de där jävla bultarna själv. Ingen vill bli påsatt i minusgrader Freddy! Inte ens mitt fula beiga Kinderägg...

over and out.

//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Va åsså på MediaMarkt i Hbg för ett tag sen... Kameraavdelningen förvisso, men fick grymt bra hjälp! Sällan man stöter på de nuförtiden, så de e inte konstigt att man laddar för fight :) Ha de gott.... Lisa

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!