torsdag 21 november 2013

Skitfika, Blodiga fingrar & Julklappar!

Idag hämtade jag barnen tidigt och vi hade laddat för lite försenad Halloweenfest hos Therese. Jag köpte med mig jordgubbar, blåbär, grädde och en "Tingeling-champagne". Men Therese hade andra planer. Så här ser det ut när man blir bjuden på fika av min assistent:

"Kattlåda"
 
En guldbricka med "kattskit", avklippta och blodiga fingrar och hundbajspåsar med chokladpudding i. Skjut mig. Alla barnen vägrade äta, haha. Alice åt i och för sig lite kattskit men resten gick inte ner. Och ja, jag höll mig till kaffe och bär. Men Therese var glad som fick leva ut sin mindre mentala sida. ;)
 
 
Jag tror inte att jag sätter Therese som fika-ansvarig mer när vi ska ha möten...hon kan ju balla ur totalt!? ;)
 
Ikväll har jag tvingat Freddy att packa tavlor och titta på Paradise Hotel. Han förstår inte alls det roliga i det programmet men tycker i alla fall att det är bättre underhållning än "Days of our lives". Nu är jag ifatt med alla utskick och imorgon blir det storleverans till posten. Det är många fröknar som kommer att få en tavla i julklapp. Jättekul att den blev så uppskattad!
 
Nu ska jag tvinga ut Agge i regnet!
 
over and out.
 
//Meekatt...
 
 
Tavlan till fröknarna hittar ni här!4 kommentarer :

  1. Haha, underbart inlägg igen. Tur man följer dig på Facebook, Bloglovin. Ha en fin dag med Therese och alla andra.

    SvaraRadera
  2. ÅÅååååhhhh vad mina barn hade älskat om jag varit så uppfinningsrik!!! Kram Mamma K

    SvaraRadera
  3. Var hittar man Tingelingchampagne??!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!