tisdag 5 november 2013

Semlefrukost, LCHF & Helosansalva!

Sämsta bloggveckan någonsin - förlåt! Men det är kaos just nu. Bra kaos - men väldigt mycket bara. Jag ska snart få rutin på allt och komma ifatt med bloggandet! :)

Idag började jag dagen på Ica Maxi. Tejp och andra viktigheter skulle inhandlas och på vägen ut skulle jag köpa lite frukost. Alla dessa svåra beslut...


Det blev en baguette med skinka. Till och med jag har gränser. Hade de haft semlor hade jag dock inte haft någon gräns. Men det är ju Eltons fel. Det var ju när han låg i min mage som min hjärna ställde om sig till semle-läge.

Mina långa bröst skyller jag också på barnen. Alice började morgonen igår med frasen: "Mammaaa? Duuu? Ska du ha så långa bröst på Kanarieöarna med?!" Eeeh? JA!? Jag har i och för sig tänkt att jag ska rulla upp dem och vika in dem i min bikini...men med på resan ska de! Alice funderar på tok för mycket när hon sitter på toaletten. Idag kom det ett "Mamaaaa? Varför tatuerar du inte din mage så du får svarta ränder som en riktig tiger?" Ja, men skjut mig...

På tal om kalorier...

Jimmie Åkesson har tydligen börjat med LCHF..?
 
Imorgon ska jag hämta min lillasyster i Båstad och får därmed lite extrahjälp på kontoret - yeyh! Nu ska jag smörja händerna med Helosan, läpparna med Idomin och krypa ner i det som en gång var min och Freddys säng och somna...med huvudet på sängbordet. För sån é jag?
 
over and out.
 
//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. Hahahaha, din galning!

  SvaraRadera
 2. Äntligen en uppdatering! Saknat dig, kollar in flera gånger/dag.

  SvaraRadera
 3. Tack behövde få bryta ihop i ett skrattanfall 💗😊

  SvaraRadera
 4. Hahaha, vad får barn allt ifrån?

  SvaraRadera
 5. Hahahahah ... Kunde dom inte kastat typ en burk med bruna bönor på honom eller varför inte en påse hundbajs?
  Jävla SD.

  SvaraRadera
 6. Hahahaha!! Barn är underbara!!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!