måndag 18 november 2013

Måndagstrött, Dagisvägran & Statistik!

Två måndagströtta och ledsna barn ivägskickade. Man känner sig verkligen som en supermorsa när man tvingar ut en ledsen 2-åring genom ytterdörren och vinkar med sitt mentalt störa leende. Fy fan för mornar och trötta barn. "Mamma, jag vill inte ti gagis!!" Suck... Vi ÄLSKAR ju dagis Elton!? Vad händer..? Har ni också ovanligt morgontrötta barn nu eller är det bara här det är oroligt?


Idag blir det full rulle med Krakel & Spektakel. Det fyller på bra med utställare och det är jättekul. Ni har väl inte missat att allas våran stjärna Therese McDonald kommer på lördagen? Humor i världsklass! Hon körde ju sin föreställning "JAG KAN INGENTING, eller vad skulle mormor sagt?" på Fab Mamas Blogevent och vi skrattade alla så att vi nästan kissade på oss. En ära att få ha henne med på Krakel! Therese och Tina Thörner ska ut på turné tillsammans och besöker 6 olika städer under våren 2014. Jag har bokat biljetter till Malmö. Ni som missat - klicka här för mer info och boka biljetter!

Nu är det dags för lite statistik. Jippie. Den här veckan ska jag byta affärssystem och sen ska det hända lite kul grejor på sidan med!

Ha en bra måndag alla!

over and out.

//Meekatt...

3 kommentarer :

 1. Trötta barn känner jag igen... Vilken stress på morgonen :( Dåligt samvete att jag inte har lugnet och ett glatt humör när jag vaknar.

  Therese McDonalds är ju helt fantastisk! Tänk att få höra henne igen... Tillochmed två gånger! Hoppas att alla har chansen att komma till Krakel och se henne.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Måndagsmorgon är nästan aldrig kul... Vi är så gott som alltid sena till dagis, och då bor vi 75 meter därifrån :P Vi har haft en tuff höst med skrik nästan varje lämning pga att bästa kompisen slutat och dottern har inte hittat nån annan på samma sätt. För mig som mobbades hela skoltiden så är det som en kniv i hjärtat varje gång :( Men nu går det bättre och efter utvecklingssamtal så mår även mitt mammahjärta bättre :)

  Kom ihåg att det snart är semester, då får ni bara vara med er själva ett tag, sen längtar ni till dagis igen ;)

  SvaraRadera
 3. Hej! Idag bloggar jag privat (vet vilka mina läsare är) men tror jag vill ut i den vida världen, dela med mig av det vardagliga hos en Svensson, fast Johansson. Lite hjälp & tips önskas. Kanske kan maila dig eller du mig ; )

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!