fredag 15 november 2013

LCHF, Kiss i sängen & Pyjamasparty!

Elton och jag sov till halv tio idag. Världens bästa barn, haha. Han vaknade vid sju och satte sig upp i sängen. Jag tittade på honom och sa "Nej, Elton...det är mitt i natten. Sov lite till!". Då svarade han "Okej mamma lilla pokken!" och somnade om. Jag är alltid "Lilla pojken" när han ska fjäska. Han har inte riktigt förstått innebörden av uttrycket - bara att det är något snällt man säger.

Klockan halv tio väckte han mig och sa "Kissat sängen mamma!" Där fick jag så jag fes. Jag skulle gått upp och bytt blöja vid sju. Jaja, vi fick en morgondusch och sen blev det frulle med äggröra och bacon följt av en sen morgonpromenad med Agge - i pyjamasbyxor. Byxorna höll jag på att tappa under promenaden så det här med LCHF is da shit! EN flottig frukost och sen hänger byxorna runt knäna!? Whoop whoop! (Resåren kan det ju inte vara fel på!?) Och ja, jag går ut med Agge i pyjamasbyxor - för sån é jag! Ibland går jag med ansiktsmask sent på kvällarna. Det är liite jobbigt när man får möte i hundspåret, haha.


Nu ska jag in till stan och hämta tavlor och sen ska det fixas presenter till de båda kalasen Alice ska på i helgen. Ikväll är det pyjamasparty! Passar perfekt för mig som kan behålla pyjamasbyxorna på tills jag ska lämna henne! ;)

over and out.


//Meekatt...

4 kommentarer :

 1. Försök nu inte lura mig med LCHF... det klarar jag aldrig... Och visst du kommer säkert bli mindre och jag större, eftersom jag både blir sugen på din mat... och även fortsätter äta som vanligt... Men lycka till!! :)

  Ikväll åker pyjamasbyxorna , då bär de av till Malmö ;)

  SvaraRadera
 2. Det märks att jag varit i Storbritannien för länge, trodde du menade kiss som i kyss!
  Kiss i sängen lät inte riktigt lika mysigt när jag förstod vad du egentligen menade, haha!

  SvaraRadera
 3. Klart man kan gå på promenad i pyjamasbyxor! Jag slank in till min farmor en gång på en sån promenad.. varpå hon sa "haru köft ny böxa ijjan, derannan va fin da" (läs och uttala på jämtska) ;) Då kunde jag utan o blinka springa in på affären o köpa en mjölk liter också! :) Dom var för övrigt rutiga och i flanell! Bäst sorten!

  SvaraRadera
 4. Älskar pyjamaser...:)
  Vilken underbar kattbild..:)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!