onsdag 13 november 2013

Förställda dialekter, Pungjävlar & Fitness?

Ljudnivån här hemma igår var inte nådig. Fyra tjejer med samma gälla röst och dessutom med förställda dialekter. För man kan ju inte prata med sin egen dialekt när man leker rollekar. Då måste man prata TV-språk. Det blir liksom lite vuxnare då. ;)

Efter 2 timmars härjande var alla nöjda. Jag med. Alla överlevde - inget blod, nästan inga tårar och inget kräk. I can do it!

I morse bestämde Elton sig för att vara hemma. Han vaknade trött och lite hängig och sa "Inte dagis dag mamma! Stanna hemmasdeeej stället!" Sagt och gjort. Vi stannade i sängen till klockan halv tio då Tessan knackade på dörren. Att Tessan möttes av ett "PUNGJÄÄÄÄVEL!!" var kanske inte så snyggt. Men alltså...det var en bok om lejon! Mitt i allt kom en Pungdjävul. Plötsligt inser Elton att detta är det roligaste ordet man kan säga och har nu upprepat det ca 1 000 gånger. De första 5 var jätteroliga. De sista 995 är lite tjatiga. Nu har det utvecklats till "HEJ PUNGJÄVEL BAJS!" Fantastiskt. Elton är hemma resten av veckan.


Jag hade en massa jobb planerat men får försöka underhålla ligisten istället idag. Läsa fler böcker ska vi i alla fall INTE göra!

Ikväll ska jag och Tessan ner till Malmö och gå på en Feel good-kväll med Fnulan. Sist vann jag en årsprenumeration på en fitnesstidning som jag försökte byta mot en prenumeration på en porrtidning. Att jag får komma igen är ett under. Jag ska inte nämna Pungjävlarna ikväll...

over and out.

//Meekatt...

Ge bort "Familjereglerna" i julklapp? 30*40 cm med ram 350 kr. 50*70 cm (utan ram) 400 kronor. Beställ på info@meekatt.com

3 kommentarer :

  1. Hittade dig av en slump på Instagram, du fick mig att lägga dagens asgarv genom att vara full med humor och en enorm självinsikt! Tack, och ge dig själv en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Åh den djurboken läste jag som liten =) Snacka om djur som inte döptes med er föräldrar i åtanke ;) Kan tänka mig att det är ett väldigt roligt ord när man är två =)

    SvaraRadera
  3. hahahahahaha .... Heja Elton!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!