torsdag 17 oktober 2013

Saker som piggar upp!

Idag har det inte riktigt varit min dag. Först och främst så vaknade jag inte förrän vid halv åtta i morse. Och det är ju inget konstigt egentligen...förutom det faktum att jag SOMNADE klockan 17,45 igår. Hur kan man sova så länge?! Jaja, jag antar att jag behövde det. Det har varit lite kaos de senaste dagarna. 

Barnen kom iväg i tid och jag mötte Therese i dörren i pyjamas. En jäkla tur att jag har eget företag och att Therese inte är så känslig, haha. Varje dag kommer hon sminkad och snygg och jag står i pyjamas och ser ut som döden själv. Vi hann med några timmars jobb innan det var dags för rättegång. För er som undrar så handlade det hela om ett hot som Therese blivit utsatt för och som jag då blev vittne till. Vi lämnade B1 hemma men jag hittade andra sätt att liva upp stämningen för en smått hysterisk Therese på. Så ja, vad sägs om "Fem saker som livar upp i Tingsrätten"?

1. Svara "Whiskey" när damen ifrån Brottsofferjouren frågar vad man vill ha i kaffet.

2. Sätt en blöja på huvudet i väntrummet trots att det sitter två hunkiga poliser en bit bort.

3. Bjud alla på "Camel Balls"-godis. (Tack Bondmoran!)

4. Gå till hörnan för "Vittnesstöd" och fråga var Bag-in-boxen och Geishan är. Det var de sakerna som det här vittnet behövde! Jag fick en snäll tant istället. En snäll tant som sparkade mig i rumpan på vägen in i rättssalen, haha. Underbart!

5. Passa på att göra en massa reklam för Krakel & Spektakel och dela ut visitkort och reklamfolders! Familjemässa i Halmstad - välkomna Brottsofferjouren och alla ni andra i slips! 


På vägen ut möttes vi av parkeringsböter. Tack Halmstad. Det var liksom det som fulländade dagen. Parkeringsböter - utanför Tingsrätten!? Skämmes ta mig fan. 

Ikväll hade jag lite smått panik över Eltons fula frisyr. Imorgon är det fotografering på dagis och tack vare en utdragen rättegång missade vi dagens klipptid. Så ja, jag började ringa runt. Inga tider i Mellby, inga i Skummeslöv, inga i Båstad. INGEN ville klippa Elton. Jag kastade två hungriga barn i bilen och körde till Eurostop i Halmstad som har två salonger med drop-in till kl 19,00. Vi var där klockan sex. Då stängde den ena salongen!? Och den andra hade inte tid. Suck. Det blev röda pölser istället hos den trevliga Pölsemannen. "Den roligaste utflykten på asalänge" tyckte Alice, haha. Själv var jag genomsvettig, förbannad, besviken och trött. Jag fick dock en läsk av Pölsemannen - han tyckte att jag behövde den, haha. 

I bilen hem sjöng vi julvisor så högt vi kunde och hade rutorna nere. Elton fick INTE somna. Vi klarade det! NU ska jag jobba!

over and out.

//Meekatt...

(Och ja, jag gjorde det. Jag klippte Elton själv. Jag blöder fortfarande efter ett nästan avklippt finger och imorgon åker vi till frisören för tillputsning... Fan.) 


3 kommentarer :

 1. shit alltså.. jag hade velat se dig med blöjan på huvudet framför dom hunkiga poliserna...måste sett asaroligt ut.
  ditt fel att jag börjat använda asaroligt till allt som är asaroligt och asa framför allt som är trist.. men du är för go
  parkeringsböter utanför tingsrätten... den är bra

  SvaraRadera
 2. Du är en riktig vän du! <3
  Kram till dig!

  SvaraRadera
 3. Trevligt komenterat om pölsemannen blir glad att jag var till lite hjälp den jobbiga hårdagen..:) mvh pölsemannen..

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!