torsdag 3 oktober 2013

Nedräkning, Längtan & Beach 2013?

74 dagar kvar!! Fatta!! Snart är det dags att börja packa resväskorna och förbereda sig mentalt för femton dagars lyx och semester på ArguineguinGran Canaria Jag längtar mest efter den här avdelningen - den barnfria, haha:

 

Ja, ni ser ju. Här ska jag ligga och slöa när alla andra stressar med fula julkort, skottar snö och umgås med släkt som man helst vill slippa. Klicka på bilden för se hotellet.

Undrar förresten om Freddy kommer stå ut med mig i 15 dagar? Man umgås ju aldrig så intensivt längre. Jag minns knappt när vi var helt lediga samtidigt senast. Vi kanske blir nykära? Det skulle fan behövas en nytändning här hemma efter 6 år med små barn. Ja, nu är ju barnen MED på semestern men bara känslan av att slippa all stress, julhets, tvätt, disk, telefoner och matlagning i 15 dagar kan ju få vem som helst lite kulkåt!?


När vi bokade resan kändes det som att det var flera år tills vi skulle åka. Nu börjar jag nästan bli lite stressad. Det är lite småsaker som måste fixas innan resan:

* Pass till alla i familjen. ÄNTLIGEN nya pass! Jag är asaful på mitt och Freddy ser ut som en Hells Angels-medlem på sitt, haha.

* EU-kort beställde jag nyss - check!

* Gå ner 25 kilo - inte check. Jag gick upp 8 istället. Fan. Ska jag komma ifatt min planering nu så får jag börja amputera kroppsdelar...och det känns lite väl drastiskt. Men men - man får se det positiva. Jag håller skinnet spänt och därmed också rynkorna borta.


Längtar ni efter en härlig semester så kika in på TripX.se. Här bokade vi och sparade en MASSA pengar. De pengarna ska jag shoppa för...tycker jag. Där är vi inte riktigt överens.

over and out.

//Meekatt...

5 kommentarer :

 1. Det där med www.tripx.se verkar ju kanon. Få det samma fast billigare än dessa "glassiga" charterbolag som tar hur mycket betalt som helst. Kul att även resevärlden går vidare! Gillar!

  SvaraRadera
 2. Klart som fasen att det är dina shoppingpengar! ;D
  Vi är jätteglada för tipset och bokade in vår julflykt via samma bolag för ett par veckor sedan. Vi googlade och hittade samma hotell och resa för 14 500 kr mer hos ett större bolag. Hurra för Tripx!

  Men jag ska också ta tag i kroppen nu innan resan. Lycka till med den liksom.

  Annelie.

  SvaraRadera
 3. "Ja, nu är ju barnen MED på semestern men bara känslan av att slippa all stress, julhets, tvätt, disk, telefoner och matlagning i 15 dagar kan ju få vem som helst lite kulkåt!?" HAHAHAHA! Älskar din brutala ärlighet. Det är inte mycket sexande här hemma heller kan jag lova!

  SvaraRadera
 4. Jag har dragit vinnarlotten och jobbar natt 23-24 december .. I LOVE IT!

  SvaraRadera
 5. Haha, jag skrattade nästan ihjäl mig när jag såg bilden på Ariel!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!