tisdag 29 oktober 2013

Lösningen för Laholms kommun!

Nej, men vem behöver ett staket? Det är ju bättre att ta bort skiten så att man slipper sikta när man ska in med bilen! Fri infart på hela framsidan till strandhuset och de aggressiva Laholmarna kan därmed sluta jaga upp sig över bilstranden och dess framtid. HÄR finns parkeringsplatser! Jag slänger upp en betalautomat i eftermiddag - välkomna! Ni som felparkerar får B1 efter er!

Och ja, vem behöver en TV-antenn när det finns smartphones? Inte en jävel som kollar på TV:n i alla fall utan alla sitter med näsan i telefonen. Och ja, vem behöver takpannor på taket egentligen? Det finns ju presenning...suck. Tack Simone.

Vi klarade oss dock lindrigt såklart. Men det är så tråkigt när saker går sönder och kostar en massa pengar att reparera. Men det vi gick back tar vi igen med parkeringsautomaterna!

over and out.

//Meekatt...

1 kommentar :

  1. Hahaha du är en sann entreprenör du! Givetvis är det så man gör! Du kanske till och med kan gå plus på parkeringarna efter ett tag när staket och takpannor är betalda :-)! Ja vi kom också lindrigt undan. Trasig presenning i två delar och en jädrans massa vatten i segelbåten som ligger på land i Stenunsund samt trasig plåthätta på vår skorsten som har slagit dunka dunka hela natten.... Men men, det kunde förstås varit mycket värre och man är ju glad när man slipper strömavbrott! Kram på dig!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!