torsdag 3 oktober 2013

Kullar, Pizza & Sockerchock!

Hon ljög inte. Hon bor verkligen på en kulle. Jag trodde att det var lite skämtsamt det där med att "jag bor på en kulle" men nej.

HÄR uppe bor Mira "Tokmorsan"...typ.
 
För det första fattade jag inte riktigt hur långt iväg jag skulle när jag messade vid 11 och skrev "Vi är lite sena men kommer snart!". Kinna. Det ligger ju för fan nästan i Borås!! Fatta!? Dit åker man på semester och inte för en fikadate?! Men ja, med Alice som sällskap och med Aviciis Hey Brother på högsta volym hela vägen gick det ganska smärtfritt. Efter 15 minuter började Alice fråga "Hur långt är det kvar mamma?" Ja...en och en halv timme ungefär..? Men när vi väl kom fram till Kinna och upp för backhelvetet var det ju ett litet paradis som mötte oss! Freddy: Jag vill flytta!! Jag har hittat 64 jättefina hus som jag vill ha!
 
 
Ja, så här ser det ut på toppen. Och förutom ett jättefint hus, och ett till hus, och ett till...så har hon ett hus med bastu, en badtunna, träd med koja och gungor och skog så långt man kan se. Här vill jag bo! Nakentomt! Ja, om nu inte finnen som bor granne är pryd då...men annars! Alice var djupt imponerad av alla 65(?) kattungar och minihunden Happy...och Alexanders 2 000 Pokemonkort. "Vi åker dit igen va mamma? Jag hann inte kela med den ena katten för den åt Pizza hela tiden!". Ja, uppe på kullen får ALLA pizza. Rättvist.
 
För att vi skulle få prata ifred lite tog vi med barnen till Leos Lekland i Borås. Vi var ensamma där. Var fan var allt folk?! Är det sådana där duktiga mammor...som har riktiga jobb? Ja, barnen klagade inte direkt på att få ha leklandet för sig själv och jag slapp det jag uppskattar minst när jag besöker såna ställen - barn! Ni vet det där med mina barn och andras skitungar... Stort plus för billig fika och plock till barnen - stort minus för att det inte fanns handsprit någonstans. Hallå?! Hur tänker man där? Sockerchock fick vi i alla fall och den håller i än.
 
Mira och morotskakan  - Alice och...allt man kan få? - Och två nöjda barn på väg hem...
 
Jag lovade att meddela vinnaren av Goodiebagen idag. Ledsen men det blir imorgon! NU ska jag krypa ner till Alice och smygläsa Aftonbladet. Imorgon blir det Krakeljobb hela dagen!
 
over and out.
 
//Meekatt...
 


2 kommentarer :

  1. Men åh vilken fantastisk dag ni verkar ha haft! Och Hey Brother!! Jag bara ÄLSKAR den låten! PUSS

    SvaraRadera
  2. På Leos lekland i Skellefteå har vi handsprit i varje hörn, välkommen ;)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!