måndag 28 oktober 2013

Flygande fotbollsmål, Smartphones & Rabattips!

Ja, då har stormen lugnat sig och lamporna lyser igen. Förutom ett par flygande träd, fotbollar, hinkar och fotbollsmål som gled förbi utanför fönstret så kom vi undan lindrigt. Jag vågar dock inte ens tänka på hur det gått för strandhuset ikväll. Ska hålla andan tills imorgon bitti när jag åker dit. Kanske blir luftigt på jobbet imorgon... ;)

Eftersom att TV:n blinkat hela kvällen så fick vi i familjen vara sociala och umgås. Vi spelade memory...en gång. Sen satt Elton med iPaden, Alice med min gamla telefon, Freddy med sin dator och jag med mobilen. Mysigt. Verkligen. Vem behöver värmeljus när man har smartphones? Vad hände egentligen?

Nu sover familjen och jag har beställt hem lite sommarkläder till resan. Nu är det bara 49 dagar kvar tills vi åker!! Det är ju "asanära nu" som Alice säger. Jag har nog aldrig längtat efter något så mycket som den här resan. Fattas bara att vi blir magsjuka hela högen, haha. Alice avslutar varje kväll med att prata om Kanarieöarna, kolla bilder på min mobil och fråga om glassutbudet. Idag gjorde hon en skylt till Tomten att hänga på dörren så att han vet var vi är. Dorado Beach - snart kommer vi!! Wiiih!


Jag fick tips om en bra sida idag - Rabattkalas.se. Här fick jag fri frakt hos både h&m och Bubbleroom - yeyh! Sommarkläder till mig och Alice - check! Gratis frakt - Freddy nöjd! Det är absolut värt att kolla in sidan innan man nätshoppar för det finns rabatter på en massa bra ställen! Och I like rabatter!

Själv körde jag "stormrabatt" i webshopen idag, haha. Sen fanns det ju snusk på Campadre! Bra dag i nätdjungeln! ;)

Dags att sova. Imorgon får vi ta igen för förlorad arbetstid idag. Varning Therese: Du får inte gå hem imorgon! Mouhaha.

over and out.

//Meekatt...

1 kommentar :

  1. Hej! Ville bara berätta att jag skrivit om din fantastiska jultavla i min julblogg - hoppas det är ok! :) Kram pårä! (Ja, inlägget var det också ja - http://amandasjul.blogg.se/2013/october/vem-fan-plockade-ihop-ljusslingan-sist.html)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!