fredag 4 oktober 2013

Banana Split!

Förlåt för lite låg humor såhär på fredagskvällen...men jag måste bara:


over and out.

//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! Jag dör!!!

  SvaraRadera
 2. Underbara Tessan .. och Meekatt! Jag är är bara lite avundsjuk på Tessan .. Jag vill med ha dig som chef!

  Tack för din kommentar älskade vän! <3 Love you!

  SvaraRadera
 3. Måste le trots att jag HATAR bananer i pyamas. Låg månader på sjuka huset med min son och delade ofta rum med en unge som varenda morgon vid 4-snåret körde igång ett 14-timmarspass med de jäkla bananerna. Och om det inte tilläts vrålade hen så hela avdelningen vaknade och då var det alltså bättre att sätta på eländet så bara vi på rummet behövde plågas... Hua. Ryser.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!