onsdag 18 september 2013

Tamponger, Hårfärg & Glamour!

Då var det onsdag och jag har nu två "friska" sjuka barn här hemma. De är ju fantastiskt. Verkligen. Sjuka barn är jobbigt för det är en massa gnäll och feber...men de är ju i alla fall LUGNA. Nu springer de omkring som galningar, skriker och slåss och nu ska de dessutom ta igen allt de missat. Måste de gå ifrån 0 till 100? Jag nästan saknar febern lite. Vi föräldrar hinner inte med! Jag har inte sovit ordentligt på två veckor. MAMMA BEHÖVER EN MJUKSTART UNGAR! Imorgon blir det skola och dagis! Rinner näsorna får jag köra upp tamponger i dem!

Idag ska det sista planeras inför Fab Mamas Blogevent och kläder ska inhandlas. Ja, och håret ska färgas, naglarna fixas och allt det där tramset. Nästa event jag ordnar ska vara "Myskläder med Meekatt", haha. Onepiece, Geisha och vin. Vad mer behöver man?!

 
Så ja, som den glamourmamma jag är så åker jag till Ica Maxi och köper hårfärg! Sån é jag!  (Och tamponger till ungarnas näsor!) Whoop whoop! ;)

over and out.

//Meekatt...

Gå in och gilla Krakel & Spektakel på Facebook HÄR och håll er uppdaterade på vad jag håller på med resten utav året och halva nästa, haha. ;)

3 kommentarer :

  1. Jag får ägna hela fredagen till att bestämma kläder, färga håret och fixa naglarna. Eller snarare se vilka skor som passar mina svullna preggofötter och hitta en outfit som matchar dem så jag hade gärna kommit på ett onepiece, geisha event (vinet får jag som preggo hoppa över tyvärr). Men vi ska nog båda se Fab ut på lördag ska du se!

    SvaraRadera
  2. Känner samma här hur ser man Fab ut. Skulle gärna välja myskläder. Kör det på söndag morgon. Kram Jessica

    SvaraRadera
  3. Kommer gärna på myseventet ;) Meeeen längtar så tills på lördag. Ni är grymma!!! Kram fina!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!