torsdag 26 september 2013

Kick-off, Limolyx & Bortklippta fingrar?!

Ja, igår var det då alltså dags för Kick-off här på kontoret och detta skedde med stil! Limousinen hämtade upp oss klockan sex utanför strandhuset. Alice hade finklänning, rosett i håret och mascara dagen till ära, haha. Barnen fick såklart åka en sväng först. Ja, Freddy fick också åka med "Mellby runt". Lycka för en 34-årig ventilkung! Freddy var mest impad över alla knappar, musiken och grejorna på insidan, barnen var mest impade över godiset som det bjöds på, Tessan var mest impad över att det glittrade i taket och jag var mest impad över storleken. För sån é jag! ;)
Jäklar vad fint det var! Jag har ju åkt limousine förr, men detta var helt galet lyxigt! Närmare Pretty Woman kommer man liksom inte. Jo, om jag hade haft sex med Tessan...och betalt henne. Men det var ju liksom inget alternativ. Fast vafan...varför skulle JAG vara Richard Gere?! Hm...

 Ja, nu ser ju hur stor den är! Storlekan HAR betydelse! Man får ju plats med hela mitt Kinderägg I BILEN.

Champagne och partymusik. Detta borde man ha varje dag på väg till jobbet!
 
Tack Limmo.se för en fantastisk åktur! Gillar ni deras Facebooksida HÄR så kan ni ta del av superbra erbjudanden! Tack Tessan - som ju faktiskt vunnit åkturen via en tävling hos Laholms Sparbank - för att jag fick åka med! Bra start på en Kick-off!
 
Halvvägs in till Halmstad gjorde jag en jäkligt korkad sak. Jag hade min nya fina väska med mig och kom på att jag skulle sticka in fingrarna i hålen...som ser ut som ringar. Det gick ju smidigt. Tills...jag inser att jag sitter fast!? HALLÅ!? Är jag dum i hela huvudet?! Fatta paniken?! "Tessan, jag sitter nog fast..." "TESSAN!! JAG SITTER FAST!!" Varför hon skrattade förstår jag inte alls... Jag fick loss skiten till slut. Men tänk så snyggt. "Snälla chauffören, kan du svänga inom akuten så att jag kan amputera mina fingrar innan middagen bara?!" Det är sånt som 5-åringar gör. Och jag. Skjut mig.
 
 
Jaja, jag fick ut fingrarna, Tessan slutade skratta och vi åt en underbar 3-rätters på Fridolfs i Halmstad. Sen blev tanterna trötta och fick åka hem. Wiiih, småbarnsföräldrar som försöker ha lite party, haha. Men vi var vakna till klockan 22 - heja oss?!
 
over and out.
 
//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. Mycket snygg väska-fast inte värd att amputera fingrar för haha =)

  SvaraRadera
 2. Åh vilken lyx med Limmo!! Ska jag minsann också boka till Kick-offen i höst!

  Men väskan!! VARIFRÅN?!?!

  SvaraRadera
 3. Vad kul för barnen att de fick åka med måste varit häftigt för dem. Och fredde med, hehe.

  SvaraRadera
 4. He he. Hur hade du löst bloggandet med amputerade fingrar?
  Och heja mig, jag var vaken längre. Ända till 23 :-P

  SvaraRadera
 5. Helgen har tagit hårt på de flesta märker jag ;) Mysigt ni haft det. Kram

  SvaraRadera
 6. Haha så hade jag också kunnat gjort!
  Älskar väskan!!! Var finns den?

  Kram Annica

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!