måndag 30 september 2013

Kaos, Storstädning & Ledsagare!

Vafan!? Jag gjorde nyss ett inlägg, publicerade det...och sen försvann det bara?! Vad trött jag blir! Jaja, jag får väl återigen berätta att jag igår satte igång med världens storstädning här hemma. Efter att ha handlat för en hel månad kom jag på att jag skulle sortera i köksskåpen. I vanlig ordning drog jag fram ALLT vi äger ifrån skåpen, torkade rent i alla skåp...och sen tröttnade jag. Jag gör ALLTID så. Hela huset är kaos nu. Men köksskåpen är rena. Alice vaknade i morse och trodde att vi haft inbrott. "Nej gumman, mamma har städat lite bara..."

Idag ska svärmor operera ögat och jag ska agera ledsagar. Tur för henne att hon är snäll annars kunde jag lurat iväg henne på vad som helst, haha.

over and out.

//Meekatt...

Glöm inte att gilla Krakel & Spektakel på Facebook HÄR för att ta del av alla nyheter. Stor Familjemässa i Halmstad och mitt roligaste projekt någonsin! Igår bokade vi in en riktig stjärna! Whoop whoop! Dela gärna så att fler hittar oss! :)

4 kommentarer :

 1. ...och imorgon ska du äta lunch med någon.... :P
  Jag ser verkligen fram emot det!!

  SvaraRadera
 2. Haha , du är för underbar!

  Ja här städas det och fixas med. .. jag tror jag ska åka upp till landskrona, sno Christians permobil så får du luncha med mig i stället! Inte ett dugg avundsjuk på Christian, inte alls!

  SvaraRadera
 3. Känner nästan igen mig, jag är en tidsoptimist som alltid tror jag hinner storstäda huset OCH bilen på en timme eller så...pust

  SvaraRadera
 4. Haha! Du är för underbar! Hoppas det gick bra för svärmor igår med ögonen och att du inte lurade iväg henne på massa dumheter ;-) KRAM

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!