fredag 6 september 2013

Ica Maxi, Dagens Fis & Mammahjärtat!

Ica Maxi i Alingsås har ju fattat grejen...

 Men var fan är vinet?! 

Mitt Ica Maxi här i Mellbystrand får idag "dagens fis". Och nej, det beror inte på gårdagens utrop efter mig när jag var där, haha. Tack för den!) Maxi verkar vara det enda stället i hela landet som INTE har de nya Geisha-kakorna som alla mina läsare så envist skickar bilder på. I min inkorg finns 22 mail med bilder på Geishakakor. Nu har jag ju i och för sig inte letat bland bindorna och tampongerna än. Det är kanske där de finns? Annars - skämmes Ica Maxi! ;)

Idag blir det inte mycket vettigt gjort här. Klockan nio idag kom min bror och hans fru och lämnade sina tre barn och Estelles assistent. Nu har jag fem barn. Vad fan hände? Jaja, Anders och Henrietta behöver och förtjänar en vecka i solen mer än någon annan jag känner. Jag blir mest avundsjuk, haha. Vi stannar här i helgen och sen flyttar jag ner i deras hus i Vadensjö med barnen så att de kan gå på dagis och jag kan jobba. Jag kommer att vara ifrån Alice och Elton i FEM dagar. Waaah! Kommer längta ihjäl mig... Men blir det kris i mammahjärtat får vi lösa det. 

NU ska jag skynda mig att gå igenom mailen innan Amelia vaknar. Sen ska vi UT! Utomhus måste vara bättre...med ett helt jäkla fotbollslag?! 

over and out.

//Meekatt...

Nu är det bara 101 dagar kvar tills VI ska till solen! Jag ska snart börja packa, haha. 15 dagar på mysiga Arguineguin, Gran Canaria. Åh vad jag längtar!!

Klicka på bilden för att hitta resor till bra priser! Vi åker HIT.

9 kommentarer :

 1. Vad för ny smak? Vad har jag missat??!

  SvaraRadera
 2. du o din Geisha..häromdagen såg jag en bild på en Geishatårta.

  Gissa en gång vem jag tänkte på.

  SvaraRadera
 3. Har varit i Arguinrgin....fint!

  SvaraRadera
 4. Wow, du tar alla barnen?! Du borde få medalj! (Och en veckas solsemester som tack!) haha

  SvaraRadera
 5. Fantastiska du som kan ställa upp för fina Henrietta och hennes man!
  Har önskat så många gånger att det inte ska vara typ hela Sverige emellan mig och henne å jag hoppas dom får en fin semester och du får några härliga dagar med dina brorsbarn!

  SvaraRadera
 6. Haha! Heja Ica Maxi!
  Vilken ängel du är som ställer upp för din bror med familj!

  SvaraRadera
 7. Har du inte sett Geicha tårtan då?
  Ser helt underbart god ut!
  har inte heller hittat kakorna än!

  SvaraRadera
 8. Klockrent att ha chokladen där!

  SvaraRadera
 9. Ica Maxi i Bromölla har oxå fattat grejen med chokladen :-):-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!