torsdag 5 september 2013

Fuck Cancer!

Jag fick bloggkärlek i brevlådan igår. Tack fina Petra! Och ja, Fuck Cancer!over and out.

//Meekatt... 

2 kommentarer :

 1. Håller med!
  Förlorade pappa förra sommaren, och en nära vän, samt gudmor till min äldsta för 1mån sedan.
  Är så rädd för denna sjukdom när man har sett vad den för med sig, ingen är värd i världen att få denna eller få ha en nära och se va den går igenom.
  Det är ett lidande utan dess like.
  Skickar kärlek och ännu mera kärlek

  SvaraRadera
 2. Fuck cancer!! Jävla skitsjukdom!! Förlorade min mamma i cancer för 3 år sedan. Tog bara 7 veckor från det hon fick beskedet tills hon var borta. Hon fick inte ens en chans. På ngt sätt så kände jag på mig att det skulle gå fort så jag fick i fall lite tid att "reda" ut vissa saker med henne. Vi är 5 syskon men det var hon och jag som hade en berg och dalbane-relation. Men det var jag som var med henne från början till slutet på sjukhus mm. Är tacksam för att jag fick säga att jag älskar henne och att jag var ledsen för att vi hade haft en sådan bråkig relation. Vissa saker som hade hänt mellan oss hade varit riktigt jobbiga men jag fick chansen att "ljuga" för henne att det inte spelade ng roll, att jag förstod varför hon hade gjort det. Fick ge henne lite sinnesro i slutet. Det är så lätt att glömma att förlåta innan det är försent! Kramar

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!