tisdag 24 september 2013

Fat Mamas, Pimpade Vaginor & Goodiebags!

Ja, då var Fab Mamas Blogevent över och jag är SÅ nöjd! Fy fasen vad kul vi hade och jäklar vilka nöjda gäster! Allt flöt på som planerat och jag har samlat kärlek i form av kramar och beröm så att det räcker i ett helt år. TACK alla fantastiska Fab Mamas, utställare, sponsorer och TACK till Ann på vackra Hällsnäs som orkade med oss yra och stressade arrangörer! 

Vi har alla olika uppfattning om vad "FAB" är för något. Så här välkomnar vi gästerna...
 
 

Fab Mamas blev visst Fat Mamas och idag är vi alla tre asatrötta mammor igen. En helg med glamour piggar dock upp vardagen, haha. "Pimp my Vagina" var kanske inte vårt mest genomtänkta inslag. Hm. Vi pratar inte om det mer. Jag har massor med bilder men jag börjar med att tacka våra sponsorer som lyxat till vår helg ordentligt:

Goodiebags delades såklart ut! Alla foton är tagna av Mikael på Photoperformance


Tack till: Solamigos; Badkläder, Isbjörn: Mössa, TripX; Presentkort 500 kr, Yeni Design; Bokmärke, Aloe Veradryck; Aloeveradryck, Anton Berg; Choklad, Asif; Påse med sås och recept-cd, Barnsemesterkortet; Barnsemesterkortet, Biggishop; Örhängen, Bondmorans godis; Godispåsar, Depend; Neccesär full med nagelprodukter, Desenio; Kuddfodral, Flowerscrub; Disktrasor, Gekås ; Påsar och nyckelband, Helhetshälsan: Omega3 och dunderpulver, Kivik: 2 sorters juice, La Roche-Posay; Hudvårdsprodukter, Lee store; 200 kr rabatt, Libresse; Trosskydd, Lily of Sweden; Sjal, Lipton; CupcakeTe, Mighty Leaf; Te, Miljonlotteriet; Miljonlotter, Nim´s; Fruktchips till barn, Nutri Nick; SteviaBars, Pino; Pinobok + dvd, Pocketstället; Fyra pocketböcker, Pulsin; Rawfoodsbar, Reedvill; Tamponger, Röhnisch; Trosor, Svinsöt; 100 kr rabatt, TomTom; Pinobok, Torky-Edet; Torky, Vita Liberata; Lösnaglar, Kneipp; Duschcreme, Tuppeware; drickflaska

 Sinne & Smak gav alla en STOR goodiebag med massor av gott! Barnen jublade över nya smaken "Äpple/Hallon", gympapåse och skrivböckerna.

 Brilliant Smile; Necessär full med tandgrejer för blekning.

 Excuvianse Neccesär full med bra hudvårdsprodukter

 StenaLine gav en handduk, choklad och handkräm.

Ja, det var som sagt en hel del goodies. Lycka för barnen när man kommer hem. Mer om eventet kommer när jag hunnit gå igenom mina bilder!

NU ska min snälla assistent bjuda på lunch och sen ska jag städa kontoret. Imorgon kommer en tidning för en intervju och man vill ju inte skrämma iväg dem, haha.

over and out.

//Meekatt...

4 kommentarer :

 1. Vilka härliga goodiebags! Känns ju som att man borde anmäla sig till nästa event :-)

  SvaraRadera
 2. ❤️❤️ Tack än en gång för allt! Jag bubblar fortfarande av lycka.

  SvaraRadera
 3. haha min senaste intervju så var det stökigt här hemma. ha ha...
  jag sa att det är så det är, sanningen i ett småbarnsliv. Dom tyckte det var så jäkla bra haha. Fast själv hoppas jag inte det syns i tidningen sen haha

  SvaraRadera
 4. Hmmm. Nu blev man ju nyfiken på "Pimp my vagina"
  Glitterspray?????

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!