tisdag 17 september 2013

Buppande, Nuppande & En tävling!

När jag var i Landskrona förra veckan passade jag på att träffa lite företagare i Skåne. Däribland "The Queen of Buppa" - en galet driven tjej med fantastiska lockar, en käft utan hejd och en kollektion åkpåsar som till och med får MIG bebissugen. Jag vet Freddy, vi SKA inte ha fler barn. Men åh - åkpåsarna! Jag blir så där befriande glad och inspirerad av människor som är drivna, engagerade och roliga på samma gång. En mamma med tusen projekt som inte skäms för att säga att "varannan-vecka-modellen" är fantastisk och som vägrar framstå som snäll och blond på bild. Möt Therese Ohlson - The Queen of Buppa:


Jag har hört att du kallas "The Queen of Buppa" – är det ett ok smeknamn i föräldravärlden?
Va? Det har jag aldrig hört. Låter ju sjukt trevligt! Från och med nu lyssnar jag endast till Queen of Buppa, thank you very much. *kliver upp på de höga hästarna*

Varför just "Buppa"?
'Buppa' kommer från min goa unge. Det var hans första ord. Inte 'mamma' eller 'titta' som normala barn, nej, nej. BUPPA. Det visade sig efter några veckor betyda 'boll'. 'The Boll Brand' lät dock sådär?

Vet du om att folk fnissar lite och säger "Nuppa" istället?
haha.. japp! Det hade jag också sagt om jag inte vetat den gölliga storyn bakom. Men man behöver ju nuppa för att få använda en Buppa änna? (Zzz)

Du släpper nu en webshop och jag har förstått att "Buppamammorna" jublar. Vad kommer att finnas i webshopen?
Ja, åh mina underbara Buppa Mammor. Jag vill äta upp dom. Vad kallas dina anhängare förresten? Mjauu Moms? (My bitches hade lätt knockat dina bitches any day of the week fyi)
I webshopen finns det ÅKPÅSAR. Sicken grej, va? I slutet på oktober kommer 'B by Buppa' lanseras där, min sprillans nya kollektion med babykläder. Jag är så förväntansfull att jag dör lite.


  
Du gör världens snyggaste åkpåsar, bygger stenhus, driver tre(?) företag OCH är mamma. Hur får du ihop allt? Har du superkrafter?
Tre företag ja, det kan vara så stressigt att jag som igår skulle spola efter toalettbesök men istället tryckte på ljusknappen. Då kan man ju bara lägga sig ner på badrumsmattan och skratta så ögene vattnas.
Jag har inga superkrafter, men ett driv, ett jävla driv, och det är att jag kan inte foga mig. Inte finna mig i att någon annan ska bestämma över mig och min arbetstid. Jag kan inte sitta av 8 h per dag. Sen att man jobbar 12 h per dag som egenföretagare.. då ifrågasätter man ju sig själv. Blivit egen för att jobba MER än 8 h per dag.  Hello? Har jag missat något? :-) Men det kompenseras upp av att jag ibland tvättar på kontorstid, ibland ligger och petar navelludd, stannar hemma och lyssnar på för hög musik, ibland hämtar Isak kl 13 och går och lägger oss på en brygga och andas. Det är sådant som betyder oerhört mycket för mig. Frihet.


Om du fick välja en superkraft, vilken skulle du vilja ha och varför?
En superkraft.. The ClockMaster? Låter inte helt coolt, nej? Får fila på det. Men tänk att kunna styra över tiden? Jag behöver mer tid. Tid att göra allt det jag måste och vill göra. När jag då har fixat tid som The ClockMaster så vill jag passa på att kunna flyga, fritt bland molnen. Det hade varit en grym superkraft, endorfinerna efter en flygtur varje morgon hade gjort min kropp och själ så jäkla lycklig! 

Vad vill du bli när du blir stor?
Jag vill bli och vara någon som var med och förändrade. Att min existens har en mening. Inte a la Miss World 'I want to stop world hunger' Det är självklart en fin tanke. Men svårt att realisera.  Jag behöver mer konkreta mål och uppgifter. Jag älskar att vara engagerad i välgörenhet, det ger mig enormt mycket. När det blir hands on som det blir när jag är på Ronald McDonald huset och bakar med barnen. Man får tacksamheten och känslan från föräldrar och barn direkt. Då känner jag att jag spelar roll.
Jag vill vara en förebild i att jag gör som jag vill. Kort och gott. Jag är lycklig pga att jag gör mina val. Aktiva val. Jag hoppas att det inspirerar någon att våga, precis som jag gjorde och gör. Att våga är den bästa känslan som finns. Nu blev det ett cheesy jävla Fröken Sverige svar ändå. Fan.
Jag efterlyser lite äkta vara. Känsla. Våga känn efter och våga agera på den känslan i magen. Säger Therese och gör the Royal Silvia Wave med kronan lite lätt på sned.


Vad skiljer Buppa ifrån andra märken?
Som varumärke helt klart the amount of heart I put in it. Ibland har jag svårt att skilja vem eller vad som är Buppa och vad som är jag. Designmässigt så sticker dom ut, precis så som en Buppa Bitch ska. Lite uppnosig, too much och in your face :-)

 
Softshell-åkpåsen måste vara världens bästa uppfinning!? Kommer den komma i vuxenstorlek?
Jag VET! Vilken snilleblixt jag fick när jag tog fram den. Blev nominerad till "Årets Innovatör" för den produkten. Fint skare va. En softshell onepiece? Barbamamma on steroids. Oh lord. Låt oss slippa den synen. 

Känner du till Mammamaffian? Eller är du kanske en utav dem?
Nej, vad är det? Enlighten me! Låter pretty darn cool! Får man ha hårig bringa, flottigt hår och för mycket bling då? (I'm so IN)

Hur ser du på Buppas framtid? Har du stora hemliga planer om att ta över världen?
Alltid. Det är väl det som är mitt problem. Jag har för ambitiösa planer för mitt eget bästa. Har hört av flertalet personer att jag kommer lugna ner sig när jag blir äldre. Well. Jag är 32, hur jävla gammal ska man behöva bli innan myrorna i brallan trillar av pinnen?

Beskriv dig själv med 5 ord!
Är det för ett underlag till en kontaktannons? Guu så trevligt!
'Överambitiös, too much, kompromisslös, envis och med konstant stubb på benen'
Inga takers på det nä? Wimps.


Beskriv nya Softshell-åkpåsen med 5 ord!
BÄSTA grejen i stan (5 bokstäver) Har fått fin fina recensioner från flertalet mammor som inte förstår hur dom klarat sig utan den. Och att det är den grejen som är deras 'bästa köp' till bebisen. Då blir jag fan i mig NÖJD och glad. 

Ge oss tre tips på hur man bäst får ihop mammalivet med arbetslivet!
-Skilj er (varannan vecka is the thang för egenföretagare)
-Gör ett barn som hänger med på allt från början. Isak har varit med på otaliga möten och är van att vara ute och flänga med mig. "Vi ska upp till mormor i Göteborg Isak" "Jaa" "Men först ska vi svänga inom Jollyroom som ligger på vägen" "Okeeej"
För mig finns inget separat 'mammaliv' och 'arbetsliv', det är väldigt luddigt i kanterna. Isak hänger på kontoret, skriver ut fakturor och hjälper mig att leka världsvant företag. Vi äter frukost här på kontoret ibland pga dålig framförhållning. (Finns alltid något att snylta från en kollega) Frallor och shit. Ajabaja mamma.
Han skämtar och gör high five med min personal. Det har blivit vår knäppa lilla extrafamilj. Helt underbart!
-JUST do it. Du känner i magen hur och varför. Det kommer bli riktigt bra om du vill och orkar. För HERREGUD vad man måste vara uthållig och envis.Ni fattar va? Man kan ju bara tycka om den här människan! Jag önskar att jag hade hälften av hennes energi och driv! Och alla hennes åkpåsar i garaget, haha. 

Alldeles precis NU (typ, haha) lanserar Therese sin Webshop så nu kan ni Buppa-Mammor shoppa hemifrån i lugn och ro. Har förstått att det är en liten "mammasekt" det där, haha. Och med min alldeles egna "Foxy" borde jag ju kunna få vara med!?

Vi kör en TÄVLING! 

Ni har chansen att vinna en valfri åkpåse utav de som finns i webbutiken: Foxy, White Circle, Black Star eller nyheten Lady Buppa.

För att tävla: 

1. Gilla The Buppa Brand på Facebook HÄR
2. Tipsa om tävlingen och länka till den nya webshopen i din blogg/på Facebook
3. Kika in i webshopen HÄR och välj ut din favorit. Skriv en rolig motivering till varför just ditt vrålåk ska pimpas med en Buppa åkpåse!

Tävlingen avslutas onsdagen den 25 september kl. 21,00 och vinnaren presenteras här på bloggen dagen efter!

Lycka Till med Buppandet...och Nuppandet!  ;)

//Meekatt...

53 kommentarer :

 1. Min lilla guldklimp älskar att åka vagn, jag älskar att han fortfarande älskar att åka vagn. Den nya buppapåsen "Lady Buppa" har min nyss bortgångna mammas favoritmönster i sig. Det vore så underbart om hennes favorit här på jorden kunde få åka kungligt i hennes favoritmönster!

  SvaraRadera
 2. Gillat sidan och delat webshopen också!
  Med en foxy från buppa, kanske jag kan få min sambo att vilja nuppa?! :)

  /en buppa-mamma (to be)

  Janina Thersthol

  SvaraRadera
 3. Men åh, huuur har jag missat dessa? En helt ny värld öppnades nyss för mig! Lilleman som har två storasystrar har ju fått ärva åkpåse efter åkpåse. Dax för lillen att få en helt ny utan tvekan! Förälskade mig i Black star, just för att jag älskar prickigt och mannen stjärnor! Snygg kombo!! *håller hårt*
  Carina Lovén

  SvaraRadera
 4. Vill inte tävla, har inga barn. Men älskar frågorna, haha. Det känns "meekatt". Du borde bli journalist! ;D

  Micke

  SvaraRadera
 5. Vill ha en White circle. Borde ju vinna bara för att jag är jag och ger så bra tips ;). Sedan så skulle den passa sååå bra till min prinsessa!

  SvaraRadera
 6. Jag är med och tävlar såklart <3

  Gillar på fb (Annika Nilsson Pettersson)
  Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2013/september/buppa-meekatt.html#comment

  Motivering:
  Jag har alltid gillat buppapåsarna, ja sen jag såg dom första gången!
  MEN en sak som jag kom att tänka på efter att ha läst ditt inlägg här - är just det här med nuppa och buppa!
  Folk här i vår "lilla byhåla" verkar ha god damn kul åt att vi "nuppar så jädrans mycket", eftersom vi väntar sexan nu i november. Ja, det är tätt mellan våra yngsta (1, 2 och 3 - och nu kommer en till), ja vi HAR en TV (även om jag sällan tittar på den!), ja vi gör annat än rullar runt i sänghalmen!
  Men eftersom folk inte tror att vi gör annat så kan dom ju få tro det då. Och skulle dom få för sig att fråga vad det är för en snygg åkpåse jag har så ska jag gladeligen säga "Det är en BUPPA - sån man skaffar om man gillar att NUPPA" eller nåt i den stilen. ska nog komma på nåt riktigt bra ;)

  Min favorit, ja vilken är det... Foxy tror jag - så det blir lite färg i vardagen <3

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  SvaraRadera
 7. Foxy. Helt klart foxy. Låter lite som mig. En foxy 4barnsmamma med lite extra hull här o där. Och eftersom jag är så jäklarns foxy så borde ju min yngsta son få vara lika foxy han, fast på ett mer barn anpassat sätt. Vem vet, en dag kanske jag får en till liten så han/hon får något vackert o ärva.

  Ha det gött.

  SvaraRadera
 8. Älskar Buppa!! Dessvärre är mina tjejer lite för stora för åkpåsar.
  Men jag önskar vinna en Foxy åt min kära lillasyster. I tre års tid har hon och hennes man försökt få barn..utan resultat. Men nu...efter provrörsbefruktning..så ligger det en liten knodd i magen! Lyckan är total! Om allt går som det ska så kommer lill* guldklimpen i april.
  Och klart att deras älskling ska åka runt i det bästa!!

  Har självklart gillat på facebook och delat sidan!

  SvaraRadera
 9. Haha! Med fem barn och hull och mull här och där, lite gråa hår är jag kanske inte så himla foxy men so what, jag är iallafall jag och av mig finns det bara en och jag är älskad och älskar ❤ En Foxy vill jag ha till min pyttelilla Siri så hon kan åka foxy i kylan medan gamla mamma pulsar fram i snön och morrar över den kalla vintern och fryser men Siri hon lär aldrig behöva frysa med en foxy Gabriella B. Reimer

  SvaraRadera
 10. Gjort allt som krävs och det enda som återstår är en bra motivering.

  Jag BEHÖVER en skitsnygg åkpåse! Dumpad av min make i somras och ensamstående med en fyraåring och en åttamånaders bebis så behöver jag något som får mig att le varenda jäkla morgon man behöver dra sig ut i höst- och vinterrusk för att lämna på förskola. Ja, för jag har helt dum och har valt att studera heltid med en bebis. Dessutom bor jag i Kristianstad, det blåser konstant här! Tänk vad varmt och gott Lo skulle få ha det i vagnen! (Sen kanske en så snygg åkpåse som Foxy kan fungera som hundtricket, men det är ju bara en bonus.)

  Snälla låt mig vinna en Foxy åkpåse!

  Lina Modig
  lina.modig@gmail.com

  SvaraRadera
 11. Vi har bara en åkpåse sedan innan
  Så ena barnet sitter och huttrar i dimman
  Morgnarna börjar att bli ruskigt mörka och kalla
  Det hade varit najs att kunna värma dem alla
  Nä jag vill inte att de ska huttra och frysa
  Jag vill att de ska sitta i en foxy o mysa!

  SvaraRadera
 12. Tina (tmattsson81@gmail.com)17 september 2013 20:33

  OK, min två-åring kanske tyvärr är lite stor för en åkpåse... MEN eftersom jag ska bli faster (världens stoltaste) mitt i smällkalla vintern vill jag givetvis pimpa hans eller hennes vagn med en otroligt fin FOXY vinteråkpåse!

  SvaraRadera
 13. Åh softshell-åkpåsen lät ju helt underbar!! Tänk om lillebror, som annars fått ärva allt efter sina två storebröder, skulle kunna få åka som en prins i en sådan! Håller tummarna att få bli en nuppande Buppa-mamma ;-) // Emelie Christiansen emechr@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Åhhh vad superfin Black Star skulle vara i vår vagn. Tänk vad lillplutten skulle sova gott i den ute i vagnen så att mamma och pappa kan få nuppa lite medan storasyster är på dagis!
  /Sara

  SvaraRadera
 15. Jeg synes Foxy er superflot.
  JEG SKAL VÆRE MORMOR - for første gang, så jeg er jo nødt til at have al udstyret i orden, når den nybagte (febr. 2014) familie kommer på besøg. De skal jo selvfølgelig ikke slæbe alt med hjemmefra - mormor og morfar har det hele :D
  Jeg krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder... og ellers er det jo bare sjovt og spændende at være med.
  Krammer fra mig til dig

  SvaraRadera
 16. Gillar på fB, Anna Karlsson

  Länkat till tävlingsinlägg och webshop här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/09/17/10632/

  Jag har ju lyckats med att avla fram ytterligare en stjärna så en black star åkpåse (vinter) vore inte helt fel att vinna.

  blogg@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 17. Ha ha! Bästa intervjun. Klockrent!

  Sonen har ju inte hunnit få några fjun än (som tur är) som värmer benen så här i höstrusket, så en finer Lady Buppa hade ju passat. Hade sambon fått välja (han som absolut inte är förstående och inte förstår sej på barnvagnsnörderi) hade nog funderat på att separera om jag kom hem med en. Men det där med varannan vecka var en hit va?

  Gillat sedan innan o även delat hemsidan o nu tipsat om tävlingen.

  adore8@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Måste ju ha en softshell till dottern.
  Hon hatar allt vad overall är men detta blir ju kanon att slippa bråka bara att stoppa ner henne i ;)
  Gillat och delat
  Bollen hoppar så det e ju klart de säger Buppa!!!!
  crona.svensson@hotmail.com

  SvaraRadera
 19. Jag vill... äh... vem skojar jag?! Jag BEHÖVER vinna för att jag var så fruktansvärt dålig på att nuppa att barnet (som inte nuppades fram - men borde kunna buppas i alla fall) annars får ha kvar förra årets åkpåse (som skär sig något alldeles gräsligt mot sulkyn - hur planerade jag det här??)denna vinter också. Men det skulle vara väldigt mycket snyggare med en Foxy :-)

  Har tipsat om tävlingen och webshopen från min blogg (http://dromvav.wordpress.com/2013/09/17/tavlar-om-en-akpase-fran-the-buppa-brand/) och gillar på FB såklart.

  kantarellkisse@hotmail.com

  SvaraRadera
 20. Gillar på FB (Carola Lind) och har länkat: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2013/september/akpase-fran-buppa-brand.html

  Foxy skulle jag vilja pimpa - inte vagnen utan sparklådan med - hur coolt som helst!


  tavlingar(at)officefixarna.com

  SvaraRadera
 21. Ähh... jag kan ju inte ens motivera mig. Bara för att man inte kan nuppa betyder det ju inte att man får prioritera sina inköp. Så rädd att bli tyckt-synd-om att jag pratar baklänges. Barnet får givetvis ha kvar förra årets åkpåse för att jag inte kan försvara ett nytt inköp så länge jag betalar av på katetersexet aka IVF

  SvaraRadera
 22. Åh! Som jag skulle vilja ha en softshell-påse! Den skulle passa perfekt till vår fina vagn och fina son när vi glider som kungar till dagis och stryker i vår lilla stad! :) har aldrig i hela mitt liv vunnit något, men här sitter jag med hjärtklappning och hoppashoppashoppas!! Vore guld! Vet att den lille ettåringen också vill ha, det sa han nu i sömnen;) puss o kram

  SvaraRadera
 23. sonen har till min förtvivlan börjat på förskolan idag (det innebär ju att jag måste jobba igen!!!) och han är så otroligt hemmakär och behöver ha sina egna saker för att somna. idag blev han vansinnig när jag la honom i en annan vagn än hans egen för att sova. de sover ju ute så en åkpåse måste han ha. då vore en egen hur bra som helst så han kan få lukta på sig själv när han ska sova. det hade dessutom stillat mina mammanerver att han har det bra på förskolan... eftersom hans mamma är foxy så får det ju bli en sådan vi önskar vid vinst. sen att den är snygg är ju en stor stjärna i kanten. =)

  jag gillar redan på fb - lisette bäcksro
  och delar här: http://lis1etavlar.blogspot.se/2013/09/259-meekatt-buppa-brand.html

  lis1etavlar@gmail.com

  SvaraRadera
 24. Hej

  Jag vill gärna vara med.
  Jag gillar redan på FB, Tina Carlström.
  Jag delar tävlingen på min FB: https://www.facebook.com/tina.carlstrom.351
  Jag tycker Black star verkar smidig och varm. Den skulle vara perfekt till dottern.

  Dottern sover illa,
  Hon kon inte alls vara stilla.
  Men så fort hon i vagnen är,
  Slutar hon att vara tvär.
  Så middagsluren blir alltid utomhus,
  Hon verkar gilla vindens sus.
  Kylan vill vi dock slippa,
  Därför vore Black Star en klippa.
  Dottern sover gott i en Buppa,
  Under tiden kan mor och far nuppa!

  Kram Fam Carlström
  christinecarlstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. Lillasyster kom för fyra veckor sedan och storasyster älskar henne <3 Men...., hon älskar inte att lillasyster "lånar" hennes gamla bebiskläder, babysitter och säng....;) Hur blir det då inte när den gamla åkpåsen åker fram?!? ;)
  Till råga på allt åker lilla damen omkring i en 35 år gammal retrovagn som skulle bli rejält pimpad med en Foxy åkpåse!
  Skulle passa fint när mamma vandrar omkring med sina rävar bakom öronen ;)

  SvaraRadera
 26. Gillat! Dessie Borgström

  En Bubba Brand Black Star
  skulle göra vagnen snygg och klar
  inför vinterns kalla tider
  skulle det inte vara Kevin som i vagnen lider
  för med grön Urban Jungle och svarta snygga påsen
  är det nog dags att införskaffa vagnlåsen
  för avundsjuka människor finns det gott om
  men rör dem fina lilla Urban så jagar vi dom
  genom skog, snö och mark
  även där kommer ju Urban fram trots sten och bark!
  Så nu håller vi tummarna hååååårt
  för att vinnarmailet blir vårt :)

  Delat offentligt på fb, Dessie Borgström

  Tipsat!
  http://dessie-tavlingsblogg.blogspot.se/2013/09/259_18.html

  Kraaaaaaaam!
  Dessie - Mamma till ett hjärtebarn & en femkilosbebis
  http://blogg.alltforforaldrar.se/dessie
  dessie_2000@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Cecilia mamma till Albin18 september 2013 11:21

  Jag vill ha en snygg åkpåse i vår gamla vagn. Och pimpa upp den lite :)
  För Albin är värd en snygg åkpåse men som student så räcker inte pengarna riktigt till för allt man vill att sitt underbara barn behöver.
  Vi vill gärna vinna Foxy för den hade ett sånt underbart mönster!

  Cecilia.p86@hotmail.com

  SvaraRadera
 28. Skulle så gärna vilja vinna en foxy åkpåse för den är sjukt snygg min lille skulle åka som en riktig prins i den med mjuk och go pärlsammet.Men när man som här är två uppsagda numera arbetslösa föräldrar till 5underbara barn finns inte ekonomin.Utan allt måste planeras.Therese du är bäst som kommit på The buppa brand älskar dina produkter och dig.Kram en buppa mamma<3 snuttann80@hotmail.com

  SvaraRadera
 29. Mina barn är för stora (18 och 20...) men en åkpåse till en nätvän som har gått igenom eld och vatten för att få sitt barn skulle vara roligt att få ge dem. Foxy skulle bli bra.
  Har gillat och tipsat på FB!

  ullagbg@hotmail.com

  SvaraRadera
 30. Åhh så snygga ju. Black star skulle passa så bra i min rosa vagn, min lilla Alice skulle va varm och go i vinter i den skönheten. /sofianorberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 31. Vilka skönheter, ja du och buppamamman alltså ;)
  Jag skulle vilja ha precis alla åkpåsar och säkert en stor hög med dom kommande kläderna om jag fick bestämma. Men en Black star skulle passa min lilla tjej perfekt och det vore en perfekt present till mig när jag fyller år och hon fyller halvåret den 4 oktober. Så nu håller vi tummarna att vi kan vinna en sån fin att ha i våran vagn i vinter! Eller att ha som pulka och glida nerför backarna med ;)
  Kram Sara_Asp_90@hotmail.com

  SvaraRadera
 32. Fina åkpåsar men som barnlös undrar jag mer var hon köpt den ursnygga klänningen hon har på bilden

  SvaraRadera
 33. Åh! Gillat på facebook och bloggen får sitt snart!

  Min alldeles egna lilla stora ISAK (5,6kg vid födsel!?!) på snart en månad vill vinna en Foxy! Han skulle åka som en kung i den!
  Dels för att storasyster, 16mån, har kommit in i en period av prat och pill. Hon kan helt enkelt inte sitta still utan ska peka på saker och säga vad det heter. Tänk om Isak kan få ha sin näsa, ögon, mun och kind ifred och istället få klappar på påsen som håller honom varm och go. Det vore ju toppen! För alla :)Mamman får sluta tjata, lillebror får sova mysigt, storasyster får peka och lära sig saker och pappan kanske genom en buppa.. Få NUPPA! ;)

  SvaraRadera
 34. Hade min buffel haft en Buppa Foxy åkpåse hade alla vänt sig om och beundrat både vagn, barn och mamma, men framförallt snyggaste åkpåsen ever :-D

  SvaraRadera
 35. Jag är helt klart med och tävlar. Delar på fejjan såklart: Emely Tuväng Korabik.
  Vi har inget vrålåk, utan en vagn som hade sina glansdagar för länge, länge sen. Att få pimpa upp den med en sån här schysst åkpåse hade ju gjort hela vintern gladare trots kyla och mörker: http://shop.buppabrand.se/vinterakpasar/foxy.html
  Jag älskar färger och denna var ju färgglad så det heter duga.. Lilla Vera får bara hänga med på morsans färgglada klädval tills hon är stor nog att välja själv. ;) I den här åkpåsen skulle snuttan glänsa och alla maffiamammor här i krokarna skulle vrålgo av avundsjuka om fattiga vi skulle ha en lyxpåse och det hade varit såååå roligt! ;)

  emely_tuvang@hotmail.com

  SvaraRadera
 36. En Foxy skulle passa oss perfekt på många sätt.
  Den är både supersnygg och verkar vara så varm o gosig.
  Men största anledningen till min stora önskan att vinna måste ju vara dotterns eviga pillande o viftande! 14 månader och så otroligt nyfiken på livet och allt som det innebär.
  Tänk att få stänga in dessa propellrar till armar och samtidigt kunna värma dom vantvägrande händerna. (ja för vantar kan man ju för tusan inte ha när man hoppas på att kunna rycka åt sig VAD SOM HELST utmed vägen)Elsa a.k.a Miss Kaos behöver helt enkelt något som värmer röven och fingrarna samtidigt som mamma behöver en ursäkt till att slippa ta vantfighten. Alla ursäkter är bra ursäkter, en Foxy skulle vara den bästa!

  Delat på FB och håller tummarna =)

  SvaraRadera
 37. skulle vilja vinna åkpåsen black star, den skulle passa perfekt till min dotter nu när det börjar bli kallt. Jag har gillat på fb, bloggat om tävlingen här http://www.nattstad.se/PrincessErika/tavling-10079264

  erika_olsson8989@hotmail.com

  SvaraRadera
 38. "Förra året hade jag en Foxy. Sen sålde jag den. Sålde?!?! Hur tänkte jag där? Jag har ångrat mig precis varje dag sen dess men nu kan räddningen äntligen vara här! Snällasnällasnälla låt mig vinna!!!!"

  SvaraRadera
 39. Åhh helt klart Foxy! Den skulle passa perfekt på vår vagn som har turkosa ränder!!!

  I vinters kyla drömmar man sig gärna bort till varma stränder,
  Men än är det långt till nästa sommar kan jag lova.
  En varm åkpåse med turkosa svampar och ränder,
  håller kylan borta och där i värmen kan man sova.
  Jag vill packa ner min son i en alldeles egen Buppa
  som han i vagnen kan ligga och guppa!

  Emma
  emma.tiger@hotmail.com

  SvaraRadera
 40. Med nuppandet går det alldeles utmärkt men behöver mer buppande och andra sidan kan det alltid bli bättre även på nuppande fronten! ;)

  1. Gillar såklart The Buppa Brand på facebook som både Ann-Sofie Sojka och som Sojkas framtid.
  2.Jag länkar till rätt länkadress då den du länkar till inte funkar direkt men man hittar rätt ändå. ;)
  Har delat både tävling och länk på facebook!
  3. Min favorit är denna http://shop.buppabrand.se/vinterakpasar/black-star.html
  Och största anledningen är att om Elias får denna till sitt vrålåk och trivs bättre där och är varm och skön på vintern så efter en härlig runda och Elias då somnar i den sköna Buppan så kan han sova ute på uteplatsen varm och go och så får mamma och pappa lite extra tid i sänghalmen. Så med mer Buppa blir det mer Nuppa. ;)

  Mail: info.sojka@gmail.com

  SvaraRadera
 41. ohh vilken tävling... jag är absolut med :)


  1. gillar på fb: Johanna Hellberg
  2. länkat här: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2013/september/valfri-akpase.html#comment
  3. skulle bli bästa presenten till min syster som väntar sitt första barn, även mitt första syskonbarn. för visst ska mitt syskonbarn åka och va varm med stil ? :)
  jag vill vinna: black star

  johanna.hellberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 42. Jag är VÄLDIGT gärna med!

  1. Jag gillar på FB sen länge (Ingrid Polly)

  2. Jag har tipsat här; http://p0llys.blogg.se/tavlingar/2013/september/jag-tavlar-om-en-akpase-fran-the-buppa-brand.html

  3. Jag skulle vilja vinna åkpåsen Black Star! Insåg nyligen att jag har en dubbel vagn jämfört med förra vintern, och ett till barn vilket jag inte hade förra vintern! Ojoj, hej panik! Dags att försöka hitta en riktigt bra åkpåse till lilltjejen så att hon är varm och go hela den kyligare årshalvan samtidigt som sambon blev av med jobbet. Illa tajming? Oerhörd. Så den här vinsten vore en skänk från ovan! Att den är toksnygg är bara grädde på moset.

  Håller alla tummar och tår, och viker barnens så att de kan hjälpa till haha! Kram, Ingrid

  lilla_ingrid1@hotmail.com

  SvaraRadera
 43. Hej! Tävlar :)

  Gillar på fb (Matilda Pettersson).
  Delar på min fb-sida: https://www.facebook.com/matilda.pettersson.583

  Efter vagnköp finns bara några få slantar i börsen kvar.
  Ändå önskar jag mig den snygga Buppa Brand Black Star.
  Den har ju allt och mycket mer därtill.
  Perfekt när man i kylan ska sitta still.
  I pulkan, på stan eller till förskolan och sen tillbaka.
  I år hoppas jag att sonen slipper frysa och skaka!

  Mvh Matilda (matilda-pettersson@hotmail.com)


  SvaraRadera
 44. Med en foxy i vagnen blir lillkillen inte bara varm och glad men också kung på stan:)

  SvaraRadera
 45. Åååh en Foxy är en DRÖM för oss här hemma! Sonens barnvagn är svart och neongrön och detaljerna på Foxy är helt underbart kompitabel med barnvagnen.

  Jag har länge suktat efter foxy men fått lägga band på mig själv då ekonomin inte håller för den..

  Jag är en studerande och ensamstående småbarnsmamma och vi får leva snålt. Ständigt får man höra det av vänner och tänk om jag nu vann Foxy, oj vad de skulle bli gröna av avund! Lika grön som barnvagnen!

  Annars får jag leta vidare i tradera efter nån i billigare klass, men usch vilken dröm att få leva lite dyrt med en riktigt fin åkpåse.

  Jag håller mina tummar och tår och värmer sonens kalla fötter.

  Din blogg är för övrigt grym! Tycker om hur du skriver och verkligen passionerat!

  jag heter Elisabeth
  Elisabeth.akestam@live.se

  SvaraRadera
 46. Gillat sidan och delat den nya webshopen på facebook :)


  Då vi ingen åkpåse har,
  skulle vi hemskt gärna vilja vinna en "Black Star".
  Tänk vad vår skatt skulle sova gott i sin Buppa,
  mamman och pappan kanske till och med skulle hinna nuppa? ;)

  MVH johanna--andersson@hotmail.com

  SvaraRadera
 47. 1. Gillar underbara Buppa på fejjan sen förut, är en stååålt Buppa-mamma ;)
  2. Blogginlägg, typ, har vi här: http://wihlborgskan.blogspot.se/2013/09/buppa-tavling.html
  3. Rolig motivering...? *gnuggar geniknölar, amningshjärna sätter stopp*
  Ge mig en FOXY!!!
  Swedish Forest är absolut finast, men min dog *bööööl* så nu vill jag pimpa min häckiga gamla Crescent med fina rävar istället!
  Lillan sover urkasst, men i en FOXY skulle hon ju sova som en sten, det fattar ALLA.
  Från o med NU, typ, har jag 3000:- i inkomst och hur ska det räcka till både Buppas barnkläder OCH ny åkpåse?!
  Gimme some löööööv, Meekatten, lovar att stryka dig medhårs o ställa fram en skål grädde... purr.... ;)

  Nu somnade sista hjärncellen, men tävlingen har jag ju kirrat nu.
  Thanx!
  Zzzzz

  SvaraRadera
 48. Hej!

  Jag är gärna med och tävlar om en åkpåse till vintern. :)

  1. Gillar sen tidigare, Helene Wiklund

  2. Bloggat; http://helenewiklund.blogg.se/tavlingar/2013/september/the-buppa-brand-259.html#comment

  3. Vann jag skulle jag vilja ha; Foxy!

  Nu när vi har nuppat och juckat,
  konkat och burit,
  fött och blött (blödit),
  vore det skönt för lillan ha en en buppa =)

  helenewiklund@hotmail.com

  Kram Helene

  SvaraRadera
 49. Gillat å delat. :)
  Skulle vilja vinna white circle till min lilla godis pojk! Klart pojken ska glida runt i stan med stil! :)
  Anna Eliasson

  SvaraRadera
 50. https://www.facebook.com/madelene.e.jacobsen?hc_location=stream

  har gillat oxå.
  vår favorit är blackstar o den vill vi vinna o pimpa vår nya röda syskonvagn med så våra killar åker i stil i vinter - vinner vi så är det vår första gång med åkpåse ngnsin!

  madeli@hotmail.se

  SvaraRadera
 51. Eftersom mitt lilla barnbarn är en liten Foxy passar det ju perfekt med en åkpåse i samma namn :) Man ska väl åka snyggt till förskolan eller ?

  Mormor Christina Akestam

  SvaraRadera
 52. Har gillat och tipsat :) https://www.facebook.com/rebecka.b.edberg
  Vill vinna en Foxy, för att den helt enkelt är uuuursnygg och skulle säkert sitta som en smäck i barnets vagn!

  SvaraRadera
 53. Men sån tur att jag inte hade hunnit köpa en åkpåse till mitt hjärtegryn Alma än! Så klart att hon ska ha en Foxy:).Det finaste jag sett i den vägen, och då är jag ändå mamma sen över 30 år.Tänk att få stila på stan när jag hämtat henne på förskolan Håller tummarna för vinstlotten)
  .Almas mormor Pia

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!