tisdag 6 augusti 2013

Trötthet, Pyjamaskramar & Morgongymnastik!

Det här med att sova till klockan tio varje morgon måste upphöra. Vi VÄCKER barnen klockan tio...efter att vi själva fått släpa oss upp ur sängen. Vad hände här?! Hur ska vi komma in i jobbrutiner igen? På måndag börjar Freddy jobba och snart är vi alla igång med tidiga mornar.Men ja, jag ser fram emot rutiner igen. Jag vill komma igång och jobba med alla roliga projekt som väntar! Det kommer blir MASSOR att göra i höst men allt är ju roligt så jag klagar inte! Går allt enligt planerna har jag snart en bloggassistent! ;)

Jag lyckades få med mig Alice ut på morgonrundan med Agge idag. Halvvägs runt kvarteret stannade en enorm husvagn och Alice sa "MAMMA!! MAMMA!! Vi frågar om vi får låna den!! Vi vill ju låna en husvagn!!" (Vi frågade inte!) Det var en gullig läsare som ville säga hej och ge mig en kram. Och där gick jag i värsta morgonfrillan, Freddys sandaler i storlek 45, Pippi-regnjacka och pyjamasbyxor, haha. Skjut mig. Jaja, sån é ju jag! 

Tack gulliga du! Inte ofta man får kramar ifrån främlingar när man fortfarande har pyjamas! Och det är kanske tur det! Jag får kanske börja klä på mig innan jag går hemifrån..?

NU ska jag och Alice ut och jogga. Har man lovat...så har man lovat. Jag blir lite nervös här. Hur långt orkar en 5-åring springa egentligen!? Vad har jag gett mig in på? Jag orkar springa...500 meter typ, haha.

Ni grabbar får lite morgongymnastik att ägna er åt så länge:

  

over and out.

//Meekatt...


2 kommentarer :

  1. Vi har också haft barn vi fått väcka under semestern och den här veckan är det tidiga mornar som gäller igen. Det går förvånansvärt bra och alla verkar gilla att få lite "styr" på tillvaron igen. Det blir säkert inga problem för er heller att komma in i de normala gängorna. Spännande att du kanske kan anställa en person. Måste innebära att det går bra för ditt företag. Grattis:-)! Är inte helt uppdaterad på hunden. Ska ni fortsätta ha honom boende hos er eller är han bara på sommarkollo :-)?

    SvaraRadera
  2. Haha....inte tänkte jag ett dugg på att du spatsera runt i pyamas och morgonfrilla, blev bara så himla glad över att se och träffa Er!!! Hälsa Alice att Ni SJÄLVKLART får/ska låna husvagnen:)

    Kram Caroline

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!