tisdag 27 augusti 2013

Tandborstning, Elefanter & Sövning av Freddy?

Det här med tandborstning...är ju ett evigt dilemma hemma hos oss. Alice vill borsta själv men borstar bara i 30 sekunder - resten får vi slåss om. Elton vill inte borsta alls. Till Elton kan man dock säga att "Elefanten kommer om man inte borstar!" För ja, man får skrämma barn...med elefanter. Det gör inget om de blir rädda för elefanter - de är ju uppenbarligen skitfarliga i alla fall. Det har vi ju läst på Aftonbladet. Så ja, Elefanten kommer...och TAR tandborsten! Och DÅ blir man ju skiträdd..? Skulle han trotsa en kväll och inte gå på mitt hot får jag väl helt enkelt gå ut ur badrummet, klä av mig naken och storma in igen. Han märker ALDRIG skillnaden!Idag var det Agges tur att få bannor över tandborstningen. Massor med tandsten och tänder som behöver dras. Aj, stackars Agge! Och AJ - det går inte på försäkringen. 6 000 kr - minst. Poff!? Freddy är jätteglad...verkligen. Så ja, nu sökes en veterinär som tar betalt i natura? Man kan välja på mig, Freddy och bloggassistenten! Det är ju inget dåligt utbud, eller hur?!

Agge såg dagens besök som ett lyxigt SPA-besök och njöt i fulla drag. Han ÄR ju en livsnjutare den där hunden, haha. Vadå blodprov och koll av mun som gör ont? Det är ju SKÖNT att bli kliad på, haha.Imorgon kommer svar på blodproverna och sen ska han sövas och repareras i munnen. Sen ska jag söva Freddy så att han inte begär skilsmässa när han ser fakturan...

Dags att skicka Therese till posten med ett gäng tavlor

over and out.

//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. OJ! Har du inte precis köpt honom!? Visste du att detta skulle göras?

  Han ser ut att njuta iallafall, hehe. Vi tög bort tandsten på vår Isak i förra veckan och det gick på 800 kr. Det tyckte jag var dyrt!

  Kram och lycka till med Freddy ;D

  SvaraRadera
 2. om ni inte redan testat, så blir det genast roligare att borsta tänderna med eltandborste. lilleman vill knappt stänga av den... dessutom finns det ju med prinsessor och spiderman och sånt där trams på, haha! ;)

  lycka till! kram Hanna

  SvaraRadera
 3. Hahaha, önskar nästan att jag var veterinär med det utbudet! ;)

  Fy fan vad tråkiga pengar. Men skönt att ni tar hand om er hund!

  SvaraRadera
 4. Man borde få medalj när man lyckas få en tvååring att borsta tänderna!

  SvaraRadera
 5. Här kör vi med att det är myror i munnen. Sedan gäller der att få bort dem innan de bajsar. Funkar varje dag...än så länge.

  SvaraRadera
 6. Hur i jisse namn kan de gå på 6000?!?!? Mina barn gilla rinte helle rtandborstning eller ..den stora tycke rväl de är ok nu, men annars håller jag fast och säger att vi måste ta bort tandtrollen som kalasar i tänderna. Vi har en bok som heter Bebben borstar tänderna, kanske den kan läsas?
  Kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!