fredag 23 augusti 2013

Nostalgi, Samtal ifrån skolan & GarbagePailKids!

Tack för alla fina kommentarer och mail efter gårdagens inlägg! Nätmobbning och näthat skrivs det en massa om men vi får inte glömma att faktiskt uppmärksamma all den fantastiska respons man också får! Massor med bloggkärlek! Fina, värmande och stärkande ord som faktiskt lyfter mer än de där idiotiska mailen sänker. Så tack för att ni tar er tid att kommentera och maila. 

Jag letade efter en laddare i byrån och hittade det här:

 GarbagePailKids! Man blir ju jätteglad!! hahaFler än jag som samlade på dem på 80-talet? Eller det var kanske bara jag..? Det skulle ju förklara en del av min personlighet i och för sig, haha. Men ja, nostalgi!!

För en liten stund sedan ringde Alice fröken. Alice hade krockat med en kompis på brännbollen och fått ont i armen. "Jag tror inte att den är bruten..." Waaah!? Nu ligger hon här i sängen och "vilar" lite (<--lär mig räkna baklänges ifrån 12 om och om igen). Antagligen är det bara en liten stukning så hon får vila en halvtimme så får vi se om den svullnar. Nu ser armen ut som vanligt och det är inga problem att röra den. Jaja, typiskt...första veckan i skolan när man är lite blyg och allt. Hon får roa sig med mina GarbagePailKids, haha. Säkert uppskattat av Mammamaffian. Men hon blir ju en massmördare i alla fall med all den Mc Donaldsmaten i magen. ;)

over and out.

//Meekatt...


6 kommentarer :

 1. NOSTALGI!!! Herregud, de hade jag glömt bort!! Jag hade en hel låda!! Måste upp på vinden och leta!!

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag älskade dom korten :')
  Hoppas dottern mår bättre efter lite vila :-)

  SvaraRadera
 3. Jag minns de. Hoppas att Alice får sig ett par goda skratt. Man läker snabbare av vila och att skratta =)

  SvaraRadera
 4. Åhhh sådana hade jag också!!! vilken nostalgi!! Härligt :)

  Hoppas dotter din repar sig fint :)
  min lilla som började förskoleklass i måndags stukade foten samma dag och blev borta från skolan två dagar... typiskt!

  En härlig helg önskar jag dig!

  SvaraRadera
 5. Hoppas armen snart blir bra♥
  De korten glömmer man aldrig ;)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hahahahahahaa Britney Shears!
  Och Brittan som rakade av sig håret för några år sedan :P

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!