tisdag 20 augusti 2013

Nervösa mammor, Tillökning & Hollywoodfruar!!

Igår var det alltså skolstart och det var en pirrig tös som gick på bussen. Jag gasade iväg med mitt fula beiga Kinderägg och hann fram och parkera innan bussen kom fram. Yes! Jag gick fram till Alice nya fröken och sa "Hej, det är jag som ska börja idag!" Jag fick en kram och ett par lugnande ord, haha. Tack! Det är ju inte varje dag mammorna börjar ny skola. Vi måste också få skolas in! Efter en kvart blev vi dock utkastade och det kändes JÄTTEKONSTIGT att lämna henne där alldeles ensam! Min lilla 5-åring ute i stora världen. Vad hände?! Eller ja, nu är det ju bara lilla Veinge - men ÄNDÅ!? ;)

Liten tös - stor buss!

På samlingen som de hade inledningsvis spelade deras ena fröken en "Hej-visa" på gitarren, ropade upp allas namn och pratade om hur dagen skulle se ut. "Är det någon som har en fråga?" sa hon efteråt. Då kom den! "Varför hickar man!?" Hahaha, klockrent! Underbara ungar! På dem bara! Bombadera fröknarna med alla era konstiga frågor så att vi föräldrar slipper googla oss igenom all vår vakna tid!!

Ja, som sagt...det var mest mamma som var nervös. Alice var jätteglad! 

Idag har jag fått tillökning i Meekatt Media! Therese börjat som bloggassistent hos mig och JÄVLAR vad bra det är att ha en assistent! Plötsligt sitter alla mina kvitton i ordning i pärmar istället för att ligga i en hög i bokhyllan blandat med gamla Ameliatidningar och teckningar, haha. Dessutom är alla fakturor sorterade, tavlorna packade och nu på väg till posten -  yeyh! Idag har jag (förutom att visa lite trams i bokföringsprogrammet) lärt Therese 6 nya svordomar. Heja mig?! 

(Hon SKA få ett skrivbord!! haha)
 
VÄLKOMMEN Therese! Jag inleder med att säga TACK för att du vill jobba hos mig, för att du inte sagt upp dig än och för gott kaffe! Jag vill även passa på att säga FÖRLÅT för att jag svär jättemycket när saker går fel (hela tiden!), för att jag är inte är världens bästa pedagog och för att jag tvingar i dig Geisha till frukost. Men det får du helt enkelt leva med - för sån é jag!

På tal om jättebra saker - ikväll är det ÄNTLIGEN dags för Svenska Hollywoodfruar! Ni vet vad det innebär brudar?! (Och grabbar förstås!!) Klockan 21,00 sover barnen (om det så krävs våld!) och vi sitter i mjukisbrallor framför TV:n med ett vinglas, choklad och datorn i beredskap för våra oerhört mogna diskussioner!

over and out.

//Meekatt...

10 kommentarer :

 1. Oh yes, vi höres vid 21!! :D

  SvaraRadera
 2. Åh, lycka till Therese! Så lyxigt att få jobba hos dig! Jag hade gett min vänstra for för att få umgås med dig hela dagarna, haha.

  Äntligen Hollywoodfruarna! Som jag saknat våra kvällar!! Så häftigt att du tar dig tid att sitta och babbla med oss live sådär!

  Kram Annelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, lovar att du hade tröttnat redan efter någon dag! ;)

   Ja, ÄNTLIGEN Hollywoodfruarna!!! <3

   Jag...är bara jag. Ingen märkvärdig alls. haha

   Radera
 3. Avundjuk på Therese? Att jag är, grattis Therese, tröttnar du hojta till ;)

  Jag får sitta och följa med i era vilda diskussioner om fruarna, för 3:an har vi inte här i husvagnen .. SKIT!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Waaah! Det måste du ju skaffa! Du måste ju vara med LIVE! ;)

   Radera
 4. Tack! :) Ja jag är också avundsjuk på mig själv!!! Meekatt hela dagen! Vilken lyx!!! :) Tusen tack för chansen! Jag ska inte göra dig besviken! Tänk att det kan vara SÅ kul att gå till jobbet! Förstår barnen att de ej vill hem från förskolan ;) ... Fast klart att jag inte jämför jobbet med en förskola... Nej tack! Ingen sångsamling här inte.. Hur skulle det se ut!? Malin är här... tessan är här ... så roligt att alla är här tralla la.... Nä, det känns inte riktigt bra... Tyvärr kommer jag nog inte att tröttna, så när Malin slänger ut mig... kommer jag tillbaka ..... ;)

  Kram
  Din blogg assistent Therese :)

  Är så stolt över min "titel" .... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag ska försöka skärpa mig och vara snäll nästan hela dagarna! ;)

   Radera
 5. Jag kan bara säg att jag är avundsjuk! Bloggassistnt hos Meekatt! Kan man ha ett roligare jobb än så! Heja Therese!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heja Therese! :)

   Tröttnar hon så hör jag av mig! ;)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!