måndag 22 juli 2013

Pungar, Pedofiler & Utekök?

Ja, det här med pungar var tydligen ett känsligt ämne. Mammamaffian blundar uppenbarligen under hela sexakten och alla husdjur går med kalsonger. Här hemma hänger pungarna fria (inte hela tiden, haha) och det skrattas gott åt dem. Och nej, jag tror inte att mina barn tar skada av att jag säger att Agge ser jätterolig ut när han ligger på rygg och fläker ut sin pung. Ni som tror att barnen tar skada av det: Släpp loss lite - lev lite farligt idag. Åk hemifrån utan plåster, ät TVÅ glassar istället för en, släpp en fis i duschen eller varför inte ordna lite kvällsmys - på en MÅNDAG! Waaah! Living on the edge! ;)

"Jag är rädd att du förstör dina barns känsla för vad som är privat och inte privat. Det finns många sjuka människor (läs pedofiler) där ute och barn som har så nära till sin sexualitet som dina är mycket mer utsatta än andra! Du borde fan tänka dig för istället för att skratta åt könsdelar och ironisera dem! En stor skam för mammasläktet och en väldig fara för våra barn! Och du ska vara förebild?? Örk!"

Allvarligt? HUR ska man kunna ta en PUNG på allvar?! Har du ens sett en pung?! Den är ju...jätteroligt ful. Gällande "mammasläktet" så tar jag bestämt avstånd ifrån det släktet, haha. Jag är inte släkt med alla andra mammor! Och gällande pedofilerna. Allvarligt talat. Jag tänker inte ens besvara det. Här hemma är nakenhet helt naturligt och så kommer det förbli. Naket är inte fult. Pedofiler styr inte vårt liv och våra tankar. Tack för din åsikt:
 

På tal om idioti - igår hade vi en halvtimme över och den spenderade vi med att vässa fyra lådor med pennor:


"Vässet" använde vi sedan till att göra halsband av. Lite "supermorsevarning" på det va? ;)

Ja, pungen är med. Ring soc. (De kan kanske ta barnen tisdag-torsdag så kan jag o Freddy ta två hotellnätter utan barn?)


Nej, dags att åka till JULA. Här ska det byggas utekök!
 
over and out.

//Meekatt...43 kommentarer :

 1. Ska anmäla Dig till Soc,
  Visar barnen hur man tillverkar livsfarliga vapen av trubbiga pennor ;-) B-)

  SvaraRadera
 2. Haha! Jag upphör aldrig att förvånas över vad folk orkar störa sig på här i världen!

  Och Ja! Pungar är jätteroliga.. och jättefula! Faktiskt!
  Du skulle ..(eller nej, det skulle du inte) sett den gången exsambon böjde sig framåt, neråt för att plocka upp något.. helnaken.. and the only thing seen är den där jättepungen som dinglar. Skrattade så det kom kiss i byxan tror jag.
  Stackarn var traumatiserad.. och tyst .. och Sur i flera dagar.. 5 år senare skrattar jag fortfarande gott! ;))

  SvaraRadera
 3. Underbart!!! Hahaha!!! Meekatt for president!

  SvaraRadera
 4. Du är bäst.... du är fan min förebild å idol. Mammamaffianhäng er...

  camilla

  SvaraRadera
 5. Jag måste nog hålla med mammamaffian lite. Vi borde inte skratta åt männens könsdelar. Vi borde inte skratta åt pungen. Tänk på alla stackars pungar där ute som har dåligt självförtroende på grund av sitt utseende. Det kan inte vara kul att jämt och ständigt få höra "vad hängig du ser ut".
  Nä...vi borde faktiskt skärpa oss.

  SvaraRadera
 6. Haha... så roligt! O ja Pungar är ju roliga.. De är så fula så det går liksom inte annat än o garva åt dem!! haha!!
  Att en människa kan reagera på det viset o blanda in pedofiler i samtalet+ var kom det ifrån. Vad har pedofiler med Agges pung o göra? galen tvist!
  Jag skrattar också åt vår ena hunds pung.. Han är förresten av samma ras som Agge.. Tibetansk spaniel. Vår andra hund han fick sina knipsade redan som 6månaders liten valp. Elakt va? :) Det är ju värre det är ju att ta steget längre o inte bara skratta åt pungen utan ta bort den istället för den är så ful! haha!! eller?? Men då kan ju de där pedofilerna få dem kanske? haha!!
  Nää nakenhet är naturligt. Här går vi fortfarande omkring näck om morgonen fastän barnen är 8 6 och 2.. haha
  tack för bra blogg

  SvaraRadera
 7. Helt underbart och sant....ja alltså ditt svar =)

  SvaraRadera
 8. Mina barn springer nakna på stranden (ett och två år gamla) många gillar inte det för att det kan finnas pedofiler som tittar. Men jag vägrar också låta det styra mitt liv. Låt barn få vara barn så länge det bara går. Här hemma är naket naturligt!

  SvaraRadera
 9. Pomperipossa22 juli 2013 18:19

  Män som skäms över sina pungar jämför väl ändå inte dem med hundars??? Kanske leder öppenheten kring naket och kön istället till en avslappad inställning till den egna kroppen? (hurra!)
  Och att skratta lite åt nakenhet innebär knappast att barnen inte vet att de har rätt att bestämma över sina egna kroppar?! Och även om det är så att barnen skulle bli mer "utsatta" så ligger väl fanimej inte problemet hos barnen utan hos pedofilerna och i samhällets (läs de vuxnas) sätt att hantera dessa sjuka människor??!?!?!? HUR FAN KAN MAN KRÄVA ATT BARN SKA TA ANSVAR FÖR ATT INTE BLI VÅLDTAGNA?!?!?!!?

  SvaraRadera
 10. Hahaha hur fan överlevde vi som var barn på 70-talet??? Farsan sprang jämt runt näck och letade efter rena kallingar och det var inget konstigt med det. Det fanns blottare i skogen som vi garvade åt och hånade för att "den var så liten". Jag hoppas aldrig någon av mamma-maffians ungar vill ha en ponny av hankön för då jävlar får de se en snopp ibland. Det kan ju förstöra vems sexualitet som helst!! Ska tilläggas att stallet där min ponny bodde när jag var 10-11 år låg granne med ett mentalsjukhus med riktigt knepiga patienter och ponnisarna envisades med att rymma från hagen och in på sjukhusområdet. Jag både överlevde och är hyfsat oskadad i psyket fastän enligt vissa av dagens mödrar borde jag antingen blivit mördad av en pedofil eller knapra färgglada piller mot ständig psykos och vara livrädd för pungar. Jösses amalia....

  SvaraRadera
 11. HAHAHAHAHAHAHAHA, jag älskar dig katten! Ingen ger svar på tal som du. Jag såg en arg kommentar inne på din FB igår och blev helt stum. Folk är verkligen inte kloka! Du är min stora förebild i "mammasläktet"! ;D

  You rock!

  SvaraRadera
 12. "Ring soc. (De kan kanske ta barnen tisdag-torsdag så kan jag o Freddy ta två hotellnätter utan barn?)"

  Du fårstår inte allvaret i det här märker jag. En dag knackar de på din dörr och du skrattar du inte. Idiot.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju tur att katten har oss alla andra då som kan rädd henne och låta sockärringarna få sig ett gott skratt genom att läsa meekatt´s blogg -
   Skit på dig!

   Radera
  2. Namnen i söder :)22 juli 2013 21:11

   Trist att du inte kan se humorn i det hela.....

   Namnen i söder

   Radera
  3. Anonym: Knackar soc på min dörr ska jag med glädje bjuda dem på kaffe. Eller ett glas rött om det är kväll! ;)

   Radera
  4. Jag jobbar på soc... och jag ÄLSKAR den här bloggen! Skulle gärna knacka på dörren och gladeligen ta ett glas rött och skratta åt pungar och andra galenskaper :D

   Radera
  5. Så soc har vart hemma hos dig? Förstod att nåt inte stod rätt till, när du verkar leva ett liv helt skiljt från självdistans.

   Radera
 13. Åh , hojta till när uteköket är klart .. Vi drar till Ullared och köper sjukt coola förkläden på sexshopen så Freddy kan kocka iförd endast förkläde, om inte annat så fick sambon en grön mankini i 40 års present, som han kan få ! ;)

  SvaraRadera
 14. Men anonym...

  Din kommentar var ju bara så jävla osmart att jag nästan smäller av. Öppna ögonen och se verkligheten för tusan. Skulle soc knacka på dörren skulle de undra vilken idiot det var som anmält. Skäms!

  Malin: När får jag och barmen bli adopterade av dig?!? Bara hojta, vi kommer direkt!!! <3

  SvaraRadera
 15. Malin med tjejerna22 juli 2013 20:39

  Mycket ska man läsa...att inte kunna få skratta utan att någon ska störa sig på det?! Vi garvade åt vår hanhunds pung många gånger, min man garvar åt sin egen ibland. Humor och självdistans är ju jätteviktigt! Jag är säker på att soc-människorna också har humor ;-)

  Malin

  SvaraRadera
 16. Namnen i söder :)22 juli 2013 21:10

  Ja herregud...... du är en förfärligt ROLIG människa.... Synd om alla er som läser Meekatt och inte har humor!!! Läs inte bloggen om ni inte gillar det som skrives...

  HEJA DIG MALIN!!!!!

  <3 Kram i massor

  SvaraRadera
 17. Alltså. Du är nästan för bra.

  SvaraRadera
 18. Pinsamt. Som alltid. En 14-åring som uppfostrar barn. Pedofiler styr inte våra liv? Vakna och se verkligheten. Man kan inte skratta bort allting. Barben behöver en närvarande mamma och inte en som lever för sin dator.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 14 år? Oj, jag som trodde att Malin var mer än dubbelt sp gammal! :O lever för datorn? Det tar säkert lika lång tid att skriva som för dig att läsa, störa dig och kommentera. Lägg du ifrån dig din dator. Och vad Malin gör när hon får en stund över kan vi väl alla skita i. Jag är glad för att hon orkar lägga de värdefulla minuterna på att skriva. Fy vad kul att folk blir så provocerade utan en pung. Pung pung pung pung puuuuuung! Mitt barn är oerhört stolt över sin ;)

   Radera
  2. Nej, det enda som är pinsamt här är ditt inlägg. Personliga påhopp som inte är grundade på något annat än dina fördomar och åsikter. Ett hett tips till dig: Sluta läs bloggen - den passar uppenbarligen inte dig och dina värderingar. Den passar mig och en attans massa andra mammor alldeles utmärkt.
   /Sussie

   Radera
 19. Tack! Du är så bra katten. Kram soctanten aka prussiluskan :)

  SvaraRadera
 20. Vi ska lära oss att man inte ska våldta och inte hur man inte ska bli våldtagen.

  SvaraRadera
 21. Pinsamt är väl bara förnamnet på fegheten de visar som anonymt slänger ur sig en massa dumheter.
  Stå för det ni skriver eller skriv inte alls - Malin är en sund kvinna med en härlig jargong och en stor kärlek till sin familj. Och möjligtvis lever hon AV sin dator och FÖR sina barn - en viss skillnad..
  Och du Anonym som tydligen anser att pedofiler styr våra liv: vilken sorglig värld du måste leva i! Tack o lov är det inte så illa - vi vanliga, sunda vuxna får fortsätta att visa våra barn att det finns idioter och sjuka människor - men de är i minoritet.
  Malin, du är en pärla!
  Kram

  SvaraRadera
 22. Øj då.... jeg skreg af grin da jeg læste forrige indlæg.... har også en hund, schäfer som har den fullaste pung, som vi til stadighed skratter af, når han ligger der og blotter hele herligheden ;)

  Al den soc-trussel der florerer i Sverige, når nogen er den mindste smule anderledes end den typiske "Svensson" er til at brække (SPYYYYYY) sig over.

  Heja DIG Meekatt <3

  SvaraRadera
 23. Jo mem visst. Här hemma lever 4 små pojkar, en som ska kallas vuxen man (föredrar dock gigantisk jättebebis), en hanhund, en hankatt och stackars lilla ensamma mamman (jag). Här ser man en massa pungar o snoppar heeela dagarna. Och enligt mina barn så har mamma tappat sina och bara har lite hår kvar. Joråsatt. :-P

  SvaraRadera
 24. Som vanligt är dom flesta med annan åsikt anonyma.

  Hoppas ni inte lär ut samma feghet till era barn, som ni besitter; att sitta bakom en dataskärm och anonymt kasta skit på folk.

  SvaraRadera
 25. ja jisses, tänker på min stackars tik som går med tuttarna hängande fritt, herre gud jag måste nog skaffa en bh med många kupor åt henne. Kan ju bli en chock för någon att se 10 hängtuttar på en gång. Ja, det finns många olika sorter i vår herres hage. Kram katten, du är bara bäst :)

  SvaraRadera
 26. Ni anonyma som inte vågar stå för era åsikter, det finns faktiskt barn som far illa på riktigt, med föräldrar som skulle behöva påhälsning av Soc. Vi andra, vanliga mammor är inte perfekta nånstans, inte ens mammamaffian... men vi är bäst för våra älskade ungar ändå!
  Malin, tack för att du står med båda fötterna på jorden och vågar skriva ärligt, som livet är på riktigt!
  Kram & skål!
  Nina

  SvaraRadera
 27. Hej.
  Din blogg är helt underbar att läsa, sitter här o skrattar så hunden börjar titta konstigt på mej (medan han ligger på rygg o blottar pungen)

  Jag hoppas innerligt att Soc har lite viktigare uppgifter att sköta än att ta barnen ifrån en familj som sprudlar av lycka o kärlek.

  Som någon tidigare skrivit. Pedofilerna ska inte få styra våra liv.. Inte våldtäktsmännen heller.
  Låt barn vara barn!
  Ha en toppendag o fortsätt skriva i din vanliga stil.. MM kan ta sej i brasan ;)

  // Helen

  SvaraRadera
 28. Oj oj!
  Nu har jag varit borta alldeles för länge igen och hänger inte med. Detta med sommarlov och hemmavarande barn är inte alls bra för bloggläsningen eller skrivningen.
  Hinner varken läsa eller skriva när det bara är :
  - Mammma hit och maaaaammmmaaaa dit.
  Bloggen har halverat sin läsekrets på bara några veckor :(

  Och själv har jag ingen aning om vad som händer i ditt liv.
  Fy skäms så kan det väl inte fortsätta ;)

  Men ja, vad ska man säja. Skratta åt andras kroppsdelar kanske inte är så snällt. Men de är verkligen fula.
  Vad ska man göra?
  Tragiskt.

  Och detta med pedofiler.
  Man ska ju vara medveten om att de faktiskt finns dar ute och fluktar. Men jag vägrar också att låta barnen lida för det. Hellrer vakar jag som en hök över mina nakna barn då.
  Vad nu pedofiler har med nakna pungar att göra.
  Jag hängde inte riktigt med där.

  Jag får läsa i fatt.

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
 29. Voi Jeesuskristus! Vilka kärringar, asså. Tur de blev kränkta och fått ett samtalämne. Undrar hur många av kärringarna prenumererar på Kalle Anka (utan braller) till sina barn.

  Cheezuz!

  Kränkta hälsningar från
  Piet

  SvaraRadera
 30. Jävligt dåligt att klanka ner på någon anonymt! Den här familjen kommer aldrig lida någon risk för att bli ett fall för socialen. Heja Malin för att du vågar avdramatisera allt som kan uppfattas som sexuellt. Jag tror att det är de som INTE får prata om sånt som utvecklar osunda och onaturliga förhållningssätt till det sexuella.
  Skit i moralkärringarna! Keep up the good (and hilarious) work!! :)

  *kram*

  SvaraRadera
 31. Hej! Måste bara säga att du rockar!!! Jag har aldrig skrattat så mycket när jag läser bloggar men din blogg är såå bra!! Fortsätt skriv som du gör och VA som du är!
  Tack!
  Med vänlig hälsningar!

  SvaraRadera
 32. Men herregud.... anonym, nu får du fan lägga ner skitsnacket, du är ju pinsam! *skäller*

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!