lördag 27 juli 2013

Fraktfritt för Playtray!

Många mailar mig och frågar om "brickan till Stokkestolen" och här kommer återigen lite reklam för en superbra produkt! PLAYTRAY heter brickan och den tillverkas i Finland. Jag blev jätteglad när jag hittade den här produkten och har fortfarande inte sett någon motsvarighet på marknaden. Det är ju inte så att barn som byter ifrån Ikea-matstolen till Tripp Trapp helt plötsligt kan äta med silverbestick på vita dukar, haha. Brickan är kanon, har gott om plats och är lätt att hålla ren och fräsch. 

Nu kan ni köpa brickan på Babyland.se - Fraktfritt! Klicka HÄR för att beställa.


"Playtray kan användas när barnet äter, leker och målar, och gör livet enklare både för barnet och föräldrarna. Playtray är robust och säker. Den är testad för både belastning och hållbarhet. När brickan monteras på stolen kan inte barnet längre nå bordskanten med benen och med detta undviker man att barnet tippar baklänges med stolen. Brickans mjuka och runda utformning gör att den enkelt kan monteras och rengöras. Playtrays plastyta är lätt att torka ren och är mycket tålig mot repor från skedar och gafflar. Dessutom är brickan försedd med en kant som stoppar exempelvis mjölken från att rinna ner på golvet när barnet spiller."

Barnens fina kusin Estelle har fått en egen Playtray och den är perfekt till henne! Här finns gott om plats att greja under de långa "matstunderna" som ibland kan vara i flera timmar. 


over and out.

//Meekatt...i samarbete med Playtray.

5 kommentarer :

 1. HUR kan jag missat detta? Svär varje dag över att det inte finns någon bricka till TrippTrappen!! Tack för tipset katten!

  SvaraRadera
 2. Fina Estelle! <3

  SvaraRadera
 3. Kan man använda den även om man inte har någon bygel mellan benen? Hoppas du fattar vad jag menar. :)

  / Ida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det funkar jättebra! Estelle har ingen bygel på bilden. Och vi har ingen bygel till Elton. Vill man så kan man festa en rem som de skickar med mellan brickan och stolen som en "mittrem" mellan benen. :)

   Radera
 4. Babyland verkar ha tagit bort den :(

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!