lördag 20 juli 2013

För sån é hon! Agge gästbloggar...

Barnen äter ifrån golvet precis som jag, min nya husse har lika hårigt bröst som jag (och mattes ben och bikinilinje ska vi inte prata om!), det skämtas och läggs ut fejkbajs här hemma och så fort man ligger på rygg skrattas det åt min pung. Hallå!? Hur mogna är ni egentligen i den här familjen?! Ska jag bo här...?

Jättekul...verkligen.

Det här med hundägare är ju kul. Det blir liksom som förbytta. Jag har träffat mamman i den här familjen förut och då var det en helt normal person (<---typ!). Nu...pratar hon med mig som om jag var en nyfödd hamster och jag spyr lite. Jag är typ 56 år gammal. Jag kunde varit din pappa. SLUTA prata med mig som om jag var efterbliven!! Jag VET att jag är snygg! Jag ser mig själv i spegeln på barnens rum varje dag! Sluta tjata! Och sluta kalla mig söt och gullig! Och när jag ändå tar upp det: Sluta kommentera min pung. Det. Är. Inte. Roligt. Hur snygg är du själv bakifrån naken?!

Jag har varit iväg hos familjens "farmor" i två dygn då resten av familjen åkte till Sjöbo Marknad. De ska tydligen ha haft skitkul, spenderat en massa pengar och ätit gott. Jag fick ett grisöra. VATTAFAKK?! Ett öra...ifrån en GRIS? Vem tror ni att jag är? Hannibal Lecter?! Vågar jag ens fråga vad ni har till fredagsmys här hemma? Matte tjatar om hur bra det är för henne att komma ut på promenader hela tiden. Och ja, det är ju jättebra att hon går på sina tjockispromenader hela tiden...förutom en sak: JAG ÄR INTE TJOCK! Jag behöver inte gå ut hela tiden! Gå ensam om du tycker det är så jävla kul. Jag är trött och klockan åtta på morgonen ska man SOVA. Låt mig va! Och sluta väck mig med ditt fåniga Ellos-leende och din "Skrållan-röst". "Godmorgon lilla älsklingeeeen! Ska vi gå ut och kiiiissaaaaaaa?" Jag är fortfarande över 50 år. Lite värdighet tack. Kan man få ett "Hej snygging, är du skitnödig?". Jag förstår inte grejen. Jag träffade hennes pappa en dag och hon hade en helt annan röst när hon pratade med honom och inte EN enda gång hörde jag ordet pung eller grisöra. Rasist! Ska jag straffas för att jag föddes som hund?!

Matte har i alla fall fått en massa nya vänner på sina promenader och det är ju bra. Hon var ganska ensam emellanåt men nu när jag är här körs det "hundtricket" som aldrig förr. Nu är hon med i sekten. Den där pinsamma "alla-vi-som-har-hundar-har-något-gemensamt-och-måste-prata-med-varann-sekten". Vad fan handlar det där om? Lika pinsamt som att alla som kör buss måste vinka till varann. Varför gör inte alla bilister det? Och kattägare..?! Inte fan hälsar de på varann? Det värsta av allt här den här: "Ska vi låta dem hälsa på varandra?!" HALLÅ?! Vad är det för fel på er? Inte fan öppnar ni toadörren och skakar hand med främmande människor när ni sitter och bajsar?! "Ska vi låta dem hälsa på varandra!?" VARFÖR DET? Kommer vi att ses igen kanske? Antagligen inte va? Men vi ska nosa på varandras könsorgan helt ogenerat på en upplyst gata? Förstår ni inte att vi bara driver med er hussar och mattar för att NI ska bli generade? Jag vill skita. Sen vill jag hem. 

Nej, dags att fläka ut mig i skinnsoffan tills matte har somnat. Då smyger jag mig in i sovrummet och lägger mig i "mittelen". Fan ta ungarna om de har tagit min plats igen! Då gör jag smyghål i bajspåsarna! För sån é jag!

over and out.

/Agge...doggystyle!


10 kommentarer :

 1. Hahaha you made my morning. Kram!!

  SvaraRadera
 2. Skrattar högt! Du skriver väldigt bra Meekatt, trots namnet! :-)

  SvaraRadera
 3. Hahahahaha! SKIT bra :)))

  SvaraRadera
 4. "Hello Clarice" - hahahaha, skrattar så jag gråter! Underbara hund!

  Ingen kan leva sig in i en gästbloggares gärna bättre än du katten. haha.

  Men kommer verkligen katter och hundar överens?!

  SvaraRadera
 5. Alltså! Jag skrattar så jag tjuter ut tårarna!! TACK för att du gjorde hela min dag! HAHA!

  SvaraRadera
 6. Åh Älskade Malin .. Nu kan jag ju inte gästblogga med mina hundar.. på ett tag, för då är jag ju en Copycat! ;)

  Jag skrattar så jag gråter, jag vet inte hur många gånger jag läst dina gästbloggar, både från Elton, kravalis och nu Agge ... Lord have mercy ! Ett glas rött nu och det som saknas är choklad .. Hallå? När blir det bloggträff igen så vi ses och roar oss?

  SvaraRadera
 7. Kaninjäveln, Kattfan och Agge. Det går ju inte. Ett mer familjeanpassat namn tack. ;-) Skön bloggare är han iallafall, den där Agge. :-)

  SvaraRadera
 8. Alltså, det här var bland det roligaste jag läst på länge, mascaran är som bortblåst och krampen i magen tilltog för varje rad......HELT underbart =) =)

  SvaraRadera
 9. Underbart! Skrattar högt.

  SvaraRadera
 10. Du är så helt fantastiskt, underbart jäkla knäpp :)

  Mvh

  Kommerattvaragladheladagen.


  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!