onsdag 3 juli 2013

En boxare, En bak & Ett märke!

Såhär ser man ut 6 timmar efter ett humlebett på ögonlocket:
 
 

Mammas lille boxare. Han fick lite allergimedicin utskrivet och det onda verkar ha släppt nu trots att han ser hemsk ut. Alice trillade ikväll och skrapade upp båda knäna och jag var en millimeter ifrån att få en golfklubba i ögat. Living on the edge... Fan Birgersson har klarat av en semestervecka och alla är redan krigsskadade. Heja oss? VI SAKNAR REDAN DAGIS! 8 veckor kvar...


Hos Dr Rolf finns en rumpdyna i väntrummet för de som...vill sitta högre upp än alla andra..? Eller de som har hemska hemorrojder? BRA att det står att den är till baken...så att man inte sätter "frammen" på den..?
 
Man ska alltid få belöning när man varit hos doktorn. Idag valde Elton (passade nog) ut två humlor!?
 

Dagens överraskning: Kusinerna kom tillbaka!!! En sista kväll med gänget! Vi firade med minigolf och glass på Strandlyckan!

Imorgon blir det mer lycka - Alice ska försöka sig på att ta två märken på simskolan. När vi började prata om det i bilen lät det såhär:

Jag: Vad duktig du är gumman! När man lärt sig olika saker på simskolan så kan man få märken! Vill du prova det?
Alice: Märken?! Varför då!? 
Jag: För att det är roligt att ha dem. Och att visa dem för folk så att de kan få se att du lärt dig olika saker. Det är som medaljer! 
Alice: Jag vill inte ha något märke mamma! 
Jag: Varför inte det? Det är ju KUL! 
Alice: Går de aldrig bort...märkena?

Ja, hur fan ska hon veta vad jag menar?! Haha, lilla tös. Ett blåmärke för varje dyk?! ;) Imorgon ger vi oss på den blå och den röda krabban! Wish us luck!

over and out.

//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. Haha! Nej hur fan ska hon veta vad du menar för märken ;-) Underbara Alice hon ser så glad ut på bilden där hon äter glass med kusinerna. Stackars lille Elton då! Älskar hans val av present efter läkarbesöket! KRAM

  SvaraRadera
 2. Underbar kusinbild! Hoppas på att olyckorna inte blir fler. Kram

  SvaraRadera
 3. Haha, vissa ord kan betyda fler saker.
  Igår på simskolan (vi har en sex-årig Sebastian som kämpar på att lära sig simma) så lyckades han plötsligt flyta på rygg alldeles själv utan att sjunka minsta lilla.
  Jag som stolt mamma vrålade från kanten:
  "- SNYGG FLYTNING!!"
  Alla andra föräldrar stirrade chockat på mig och min man ville nog mest bara sjunka genom marken.
  /Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Låter som något jag kunde sagt det där! :D

   Radera
 4. Jag tycker lite att varje gång du skriver ett inlägg som ens tangerar att handla lite om simning, simskola eller bad så borde en bild på simläraren vara med i inlägget! :-)

  SvaraRadera
 5. Kudden är en sittdyna för till exempel äldre eller de som operat höften som inte kan sitta för lågt. Det står BAK för att den sidan skall vara bakåt då kudden är utformad så den är mjukare/lägre fram under låren :)
  *Känner mig som en viktigpetter* hahah!
  Heja Alice på simskolan!!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!