söndag 14 juli 2013

Barnfritt, Bajsnödigt & Brats?

Tack för alla mail som kommer in! Jag mår jättebra och ni behöver inte vara oroliga för mig. Jag är fortfarande lite chockad efter det som hände men jag är samtidigt oerhört tacksam över att allt gick bra. Jag har varvat ner lite och tackat nej till en massa roligheter för att komma in i ett normalt tempo. Bloggandet har varit lite dåligt men nu på sommaren verkar hela bloggvärlden gå lite på halvfart i alla fall.

Igår lyckades vi äntligen få barnfri kväll och vi bestämde oss för en god middag på "Spicy" här i Mellbystrand. Jag rakade både benen och tog på eyeliner kvällen till ära! Det gäller att gå all in när man har chansen. Alice var lite besviken på att Freddy inte hade slips när vi skulle gå på date. Det är ju då man är fin...som Alfons Åberg. Men men, jag packade in min slipsfria nyrakade man i mitt fula beiga Kinderägg och vi körde till Spicy. Där var det stängt.  Jippie. Jäkla tur att vi inte var hurtiga och gick dit! Jag hade fan blivit upprörd.

Vi fortsatte mot Strandhotellet och där åt vi en fantastiskt god Grillbuffé. Sommarens bästa middag hittills! Yeyh för de nya ägarna av Strandhotellet som gjort det till en supermysig restaurang. Precis vad vårt annars trötta Mellbystrand behöver!
De där biffarna med fetaost...vitlökssåsen...ribsen... To die for!

Efter vår middag bestämde vi oss för att åka en sväng till Båstad och kolla in pinsamheterna i hamnen. Vi körde hem om för att hämta Agge och jag sprang snabbt in för att kissa. Inget toalettpapper. Skjut mig!

Ja, vad gör man? Vi fortsatte vår romantiska date på Ica Maxi. Man måste ha toalettpapper! Jag passade på att hämta ut ett paket med nya sofföverdrag när jag ändå var där. Romantiken flödade...verkligen. 

När bajspappret var inhandlat och Ellos-paketet uthämtat fortsatte vi vår färd till Båstad. Där var det oväntat lugnt. Vi var där i förrgår en sväng med barnen och då var det fullt ös. Då stod de välklädda stockholmarna med bakåtslick och solbrillor uppe på båtarna och sprutade champagne på alla de som gick förbi. Vad är det där?! En vecka om året åker de till Båstad och beter sig som svin och tror att vi som bor här blir jätteimponerade. De tittar ner på oss som går förbi och tänker "Haha, vilka loosers! Vi sprutar ner dem med dyr champagne (köpt på kredit eller med sms-lån) och markerar att de aldrig hade haft råd med det själv!" Förstår de inte att vi åker dit med barnen istället för att lägga dyra inträden på Zoo? Detta är samma sak fast billigare. Djur i bur - Brats på båt. Aporna kissar ut genom burarna...bratsen sprutar dyr champagne. Jag vet inte vilket som är mest korkat...


Nu ska vi hämta barnen! I samma stund som man lämnar dem så börjar man sakna dem. Men ÅH vad skönt det var att vakna i ett tyst hus idag!

over and out.

//Meekatt...

8 kommentarer :

 1. "Djur i bur - Brats på båt. Aporna kissar ut genom burarna...bratsen sprutar dyr champagne. Jag vet inte vilket som är mest korkat..." HAHAHAHAHAHA!

  Bara du som kan beskriva det så! Love it!

  SvaraRadera
 2. Ja, FY för tennisveckan i Båstad! Då är till och med surströmming i norrland bättre. :)

  Jag ser att Agge, sin vana trogen, har hoppat upp på muren och att han tack och lov slapp backslick för att passa in bland dom andra djuren... ;)

  Kram på er!!

  (Vi åker hemåt i slutet av nästa vecka. Troligtvis torsdag. Sedan bär det av norrut igen på söndag morgon med ännu ett flyttlass. Vi rings).

  SvaraRadera
 3. Håller helt och fullt med dig om Bratsen och deras svineri. Det är så pinsamt att dom tror att man blir imponerad av dom. Samtidigt är det väldigt kul att skratta åt deras tafatta försök till att verka coola :D

  SvaraRadera
 4. Ha, ha, ja det är som du säger, man måste åka ner o beskåda spektaklet lite varje år. Lika roligt varje gång:-)

  Kram

  SvaraRadera
 5. maggan Lagerqvist14 juli 2013 13:23

  Älskar att läsa allt du skriver, Vi tänker oerhört lika.
  ''normala'' ungdomar i samma ålder tycker samma som vi om bratsen. Det är nästan lite synd om dom faktiskt.

  SvaraRadera
 6. I morgon kommer de hit till Gotland - bakåtslicken med pappas pengar. Oftast håller man sig så långt borta från Visby man bara kan, men ibland tar vi på oss gummistövlar, Lantmannakepsar och blåställ och åker in och tittar på dem. Säger naj hju va di er konstige, sen äter vi glass och åker hem igen.

  SvaraRadera
 7. Tycker det låter som en lyckad kväll trots restaurangbyte och Maxi-besök. Bara man är barnfri en kväll då och då så är det inte så noga vart man är :-)! Bra skrivet om bratsen. När jag var "i den åldern" bodde jag i Kungsbacka och då brände vi ner till Båstad några tjejer i min Nissan Micra, tittade då också på Stockholmsspektaklet, vi sov i bilen för vi hade inte råd med några tjusiga båtar, men kul hade vi ändå! Skönt att du verkar må bättre ❤! Kram!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!