fredag 14 juni 2013

We do it Doggystyle!

Om grannarna undrar varför jag är ute och promenerar hela tiden så är det inte för att jag är nyfiken på hur ni Fredagsmyser. Vi har blivit med hund. Ja, tillfälligt då alltså men både hunden ifråga och barnen verkar ha funnit sig tillrätta med tillvaron och mina 5 varv runt kvarteret med rosa bajspåsar i handen är nästan träningsrekord för i år. Heja mig?


Så söt att jag förlåter honom för att han rymde och fick mig att hoppa (<--!!) över grannens staket i bara trosor! 

NU sover barnen, bonusbarnet och hunden. Dags att jobba lite! En massa tavelbeställningar som ska fixas! 

over and out.

//Meekatt...

3 kommentarer :

  1. Hihi, i trosor? Skojigt! Vi har en hund, när sonen föddes hade vi två. Sista 2 veckorna innan han föddes blev de bannlysta från hunddagiset för att det gick kennelhosta där. Jag gick höggravid 3 promenader om dagen med två hundar. Ett gott skratt för de som såg antar jag....

    SvaraRadera
  2. Sött!! Tibetansk spaniel? Har själv en Tibbe o ja.. jag har fått jaga efter honom jag, med ena bröstet hängandes ut ur min amningsbh.. kom på det först efter att ha fått hem honom igen att fan.. jag stängde inte igen bh:n. Dottern fick jag dumpa snabbare än snabbast i soffan (ja i soffan.. hon kunde ha trillat ner) när jag märkte att hunden hoppade över grinden o stack iväg nerför trappan o mot vägen!!!
    Nått man kan skratta åt nu!! ;)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!