onsdag 26 juni 2013

Wake me up!

Detta KAN vara årets bästa låt:over and out.


//Meekatt... 

8 kommentarer :

 1. Det är sannerligen en god kandidat iaf! :)

  SvaraRadera
 2. Jag väntar hela tiden på ett "before you go-go", men så tillhör jag kanske en annan generation också. ;)

  SvaraRadera
 3. Verkligen ... Jag tror min kära sambo kommer kasta ut datorn snart , för här spelar jag den konstant! :D

  SvaraRadera
 4. Första gången jag hör den... Jaa, den kvalar in på topp 3 iaf :)

  SvaraRadera
 5. Min man gillar den starkt. Jag måste höra låtar flera gånger (oftast) innan någon fastnar.Men kan nog komma att digga loss till denna framöver :)

  SvaraRadera
 6. Verkligen bra! Avicii har lyckats igen :)

  SvaraRadera
 7. Kanonbra, och då fyller jag ändå 60 i augusti! Men konstigt nog känns det som om man vore i eran ålder fortfarande... Undrar hur gamla/unga 90 åringar känner sig i sinnet och tankarna... Känner/tänker dom fortfarande som om de vore 50? Jag tror det. Jag känner igen mig i allt du skriver. Vi fick 3 barn o hade varsin egen firma när de var små! Keep up the good work Mekatt! Och glöm aldrig att kämpa emot maffian!

  SvaraRadera
 8. Vet inte vad jag ska skriva i kommentarsfältet, hoppas mitt inlägg inte kommit bort...

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!