lördag 8 juni 2013

Vinnarna av Tavlorna!

Tävlingen på Facebook där man kunde vinna en utav mina tavlor (50*70 cm) är avslutad. 

 

Stort tack för alla bra grilltips inför en lång sommar med kräsna barn! Massor med bra tips som vi kommer att utnyttja! Vi har två vinnare:

Grattis Josefin Engblom! "Helvetestimmen...passar perfekt hos mig..är ensam med en trotsig 3,5 åring,jobbar heltid och hämtar alltid sist på förskolan... dåligt samvete jämt!Hem med hungrigt barn som trotsar och kastar ALL mat på golvet och skriker att mamma är dum, typ 5 dgr/vecka.
Men vi brukar göra korv med "pinnbröd" sätter en korv på grillpinne och blandar ihop en enkel vit deg (mjöl,vatten;salt,torrjäs,;olivolja) som rullas ut till en lång korv och lindas som en serpentin runt korven. Då grillar man korven och brödet samtidigt och DET är minsann jätteroligt att äta! Funkar att linda in kycklingbitar oxå. Mkt uppskattat. Till efterrätt kan man göra degen med socker och lite kakao och linda runt ex äpplespett...blir som äppelpaj på pinne!!"


och Grattis Lina Löthman! "Överleva! Hajkbomb i folie! Vi ställer fram skålar med ex. Kokt potatis, ölkorv, fläskfilebitar, olika grönsaker (går att variera oändligt!) sedan hälls det på grädde och kryddas med salt och peppar. Ett mycket säkert kort där alla väljer det de själva vill. Serveras med bea och tzatziki. Det är ett måste.."Grattis till er! Maila mig på info@meekatt.com så får ni era tavlor hemskickade!

Ni som inte vann får ta del av mitt mässerbjudande som tröst:
 
Tavla 50*70 cm - 250 kronor
3-pack 50*70 cm - 750 kronor

Tavla 30*40 cm - 100 kronor (perfekt "gå-bort-present"!)

3-pack 30*40 cm - 250 kronor 

Erbjudandet gäller till och med den 15/6. Ange "mässerbjudande" vid beställning för att ta del av rabatten. Maila mig på info@meekatt.com för beställning.

 over and out

//Meekatt...

1 kommentar :

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!