måndag 3 juni 2013

Välkomna på Minimässa i Halmstad 6 juni!

På nationaldagen den 6 juni kl 10-14 är vi ett gäng som ska ha en liten mysig mässa i Kajskjulet i Halmstad. Alla är såklart välkomna - vuxna och barn! Det är gratis att gå in och på plats hittar ni en massa bra erbjudanden ifrån bland annat me&i, myran & lo, Tupperware, Mary Kay, PartyLite och en massa annat. Fotografering av fotografen Maria Liljegren erbjuds till bra priser, massage och sminkning kan man få på plats och vill man så kan man bara komma och ta en god fika. Jag finns på plats med Geisha och mina tavlor i två olika format (50*70 cm och 30*40 cm) till bra mässpriser! Hoppas vi ses där!

Ni som har Facebook kan läsa mer om eventet och anmäla er HÄR. Dela gärna vidare på Facebook så att det kommer bra med folk! :)

(Foto: Maria Liljegren)

over and out.

//Meekatt...

4 kommentarer :

 1. Åh vad mysigt! Jag kommer absolut men mest för att få träffa dig, haha. Mindre stalkervarning när du står på mässa! ;D

  Och ja jag ska ju köpa tavlor med!

  SvaraRadera
 2. Hej hjärtat! Jag ska absolut försöka kika förbi! Har lite att stå i men är ändå inne i stan på förmiddagen! Vill ju gärna kika inom och säga hej! KRAM

  SvaraRadera
 3. Den 6 firar vi min dotter som fyller 8 år så då e d kalas för hela slanten-såna e vi :)

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag kommer !!
  Jag skulle till Stockholm egentligen, men sjuka katter gör att vi får ställa in minisemester så vad tröstar bättre än en minimässa ;P
  Kram !

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!