lördag 1 juni 2013

Sovkaos, Poolhäng & Panikstädning!

Inatt sov Elton inne hos oss eftersom att ingen orkade med gnäll och skrik vid nattningen i hans egen säng igår. Klockan två vaknade han och gallskrek i över en timme. Han hade "ont i blöjan" och det är ju inte så jävla konstigt när man har ätit halva stranden till middag. Varför äter barn sand? Jag fattar inte det. Elton är andra barnet så han föddes nästan med godis i munnen - ändå äter han sand!? Jag menar - han VET ju att det finns bättre alternativ...


Efter en massa skrikande, tröstande, gnällande, promenerande, blöjbytande, smörjande och fjäskande somnade han till slut i "mittelen" och jag låg med ansiktet tryckt mot sängbordet i vanlig ordning. Äntligen tyst! Då kommer Alice in... Jippie. Hon smög sig tyst fram på min sida, kröp upp i sängen framför mig och tryckte sig in. 4 personer...varav tre utav oss delade på 90 centimeter. Jag gav upp efter en halvtimme och hoppade över Alice och gick in i hennes säng. 90 centimeter till bara mig - yeyh! Alice nöjde sig dock inte med mitt försvinnande och när jag vaknade låg hon inne hos mig...på golvet!

♥ Lilla hjärtat! ♥

Idag var det strålande sol och vi hade äntligen lite ledig tid att lägga på trädgården. All ledig tid hela våren läggs på strandhuset och när vi väl är lediga är vi för trötta för att göra något hemma. Men nu fick jag klippt gräset, Freddy satte fram utemöblerna och vi hämtade hem poolen. Alice var hos en kompis hela eftermiddagen och Elton sov i 2,5 timme så det var laddat för lite fix och en mysig kväll. Vi fick en halvtimmes paus i solstolarna, kaffe i lugn och ro och sen var det dags för ryck nummer två - fylla poolen och grilla! DÅ öppnade sig himlen! Tadaaa! Hejdå myskänsla - jag VISSTE väl att det var för bra för att vara sant.

Poolhelvetet kastade vi in i garaget, Freddy stod under ett trasigt parasoll och svor och grillade och jag skrev fel datum på alla Eltons inbjudningskort till 2-årskalaset. Skönt när allt är som vanligt. 

Imorgon har jag bjudit in grannarna på fika så resten utav kvällen ska ägnas åt panikstädning á la Meekatt. Gud hjälpe den som öppnar ett skåp eller garderob utan hjälm här hemma framöver...

over and out.

//Meekatt...

Ni har väl inte missat mina Tavlor? Klicka HÄR för att se dem! Nu kan man även få dem i 30*40 cm. :)

3 kommentarer :

 1. Kanske ska kolla järnvärdet, min son har ätit mediciner över ett år och hamstrar grus det beror på det låga järnvärdet säger hans läkare :)

  SvaraRadera
 2. Tacka vädergudarna dom försökte nog i all välmening HJÄLPA Er att fylla poolen ;-)
  Kan inte lyckas jämt ;-)

  SvaraRadera
 3. Alltså. Testade hallonkladdkakan. Jag är förälskad. Tack för att du räddat mitt liv med detta recept haha

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!