onsdag 5 juni 2013

Sötsugspiller, En ko & En helg med Morberg?

Ja, snacka om att träffa rätt, haha. Tack världens gulligaste Veronica, Petter, Imre & "hynden" för mysiga dagar! Den där korgen...var helt fantastisk! Och alldeles för mycket! <3


En "sjukkorg" att plocka fram en febrig dag med våtservetter, näsdukar, målar-och pysselbok, leksak, en kossa, handsprit, sötsugspiller, chokladpengar och massor med Geisha och vin till mamman! Världens bästa present! Känner mig redan lite febrig faktiskt! ;)

Ett roligt återseende med Veronica - min allra första och enda (haha) vän i Halland efter min fly(k)tt ifrån Skåne. Vi träffades på Friskis & Svettis för en väldig massa år sedan. Ja, jag var på Friskis minst 10 gånger! Men jag fick ju napp redan första gången så de nio sista var helt onödiga, haha. Veronica raggade jag upp i omklädningsrummet och sen körde jag henne hem och vi umgicks tills hon flyttade till Uppsalatrakten. Och sen gick det nästan 10 år... 

TACK FACEBOOK för att vi fick upp kontakten igen! Jätteroligt att ses efter så här lång tid och ganska häftigt att vi nu är i precis samma fas i livet med små barn och allt vad det innebär. 

Snart kommer min moster Ingis! NU ska det tankas med kärlek så det räcker i flera veckor! <3

over and out.

//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. ahhh inte ofta man ser att någon heter Imre`...det heter min farbror i Ungern !

  SvaraRadera
 2. Föressten...jag Älskar din blogg :)

  SvaraRadera
 3. Jisses vilken bra korg. En sån skulle ju alla ha hemma i fall att.

  Och Facebook måste vara världens bästa uppfinning. Vad skulle man vara utan den?
  ;)

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
 4. ÅH WOW! Vilken korg! Vill de bo hos oss några dagar är de välkomna till Åhus, haha.

  Härligt med gamla bekantskaper som blossar upp på nytt!

  SvaraRadera
 5. Oj oj oj vilken korg! Ha ha nu är du safe ett tag! ;)

  SvaraRadera
 6. Följer bloggen och tycker att du är störtskön och bara bäst! :) Att du dessutom känner min kusin Petter, Veronica och Imre gör dig bara ännu bättre ;)
  Hälsning Helena

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!