måndag 17 juni 2013

Små simmare, En nubbe svett & En het...bassäng!

Idag var det Alice allra första gång på simskolan och det var en lycklig tös som gjorde sig redo imorse. Vi anlände till badhuset i Laholm strax efter nio och väl inne i duschrummet möttes vi av det här:


Alltså...jag dör lite här. Jag VET att det är en massa äckligt i vatten...men måste man få veta EXAKT hur mycket äckligt det är. Är det inte nog med att man får dödsångest vid minsta kallsup? Ska man behöva magpumpas också? Alla ni som inte duschar innan ni hoppar i bassängen: Örk!? Duscha för fan!

Men ja, jag fick ta ett par djupa andetag och gå vidare in i badhuset. Väl inne fanns det bara en sak: LYCKA!

Ja, stoltare har hon nog aldrig varit! Hon hoppade i från kanten själv, doppade huvudet under vattnet, flöt på rygg och gled fram i vattnet. Min duktiga lilla tös! 

Jag lärde mig aldrig dyka. Jag var skiträdd för att släppa greppet om näsan så det blev liksom inte så snygga dyk för min del. Men ja, hade jag haft samma simlärare som Alice hade jag kanske ansträngt mig lite mer...

Och nej, jag tänker inte utveckla det. ;)

over and out.

//Meekatt...

7 kommentarer :

 1. Åh fy fan vad äckligt!! Min son började med simskolan idag, lite nervös och orolig men stolt efteråt. Kan säga att vår simskollärare inte hade samma kvalitéer som er... ;)

  SvaraRadera
 2. ÅÅÅÅH vilken fin baddräkt!! VAR har du hittat den?! Snälla säg att det är i Sverige för jag måste bara ha en sån!

  Och ja, simläraren...Laholm sa du? ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Baddräkten kommer ifrån H&M - 149 kr. :)

   Och ja, Laholm. ;)

   Radera
 3. Fy fasen, jag hatar verkligen simhallar. När jag var yngre reflekterade jag inte ens över sånt där men numer ser jag varenda litet hårstrå. Så jäkla äckligt :P

  SvaraRadera
 4. Med den simläraren är jag lite förvånad över att du inte hoppade i, trots den där skylten..
  Lycka till med simningen fina Alice!
  Kram Nina

  SvaraRadera
 5. Lilla Alice... så fin Du är i Din vackra baddräkt. Förstår att det känns fantastiskt att vara så stor så man får gå i simskola.
  Håller tummarna att sommaren blir lagom varm och skön så Du kan praktisera mycket. Vi ses på stranden någon fin sommardag.
  Kram från :-)ngrid W

  SvaraRadera
 6. Snygg liten baddräkt hon har, hoppas hon får bada mycket i den i sommar, och att den är lätt och dra ner också efter baden :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!