torsdag 6 juni 2013

Minimässa, Fuskmassage & Lite naket!

Idag var det mässa i Kajskjulet i Halmstad och jag var där med sju andra utställare. Strålande sol, en massa fotoblixtar, glada människor och möte med trevliga läsare. Lyckat!

Snygga Maria som anordnade mässan sålde me&i och fotade en massa glada barn. Nedan antastar hon en stel besökare...
 

Tessan - min "bloggassistent" ställde upp och hjälpte mig idag igen. TACK! Du är en pärla. Skönt att ha en egen "Mindy", haha. Dock var du lite väl lat idag för att vara assistent... Vad hände här?!

 Massage på arbetstid!? ;)

Och ja, jag fanns på plats med mina tavlor. Jättekul att de är så uppskattade! Yeyh för mer sanning i de svenska hemmen och inte bara "Fånga dagen"-trams. ;)


Dagens bästa mässfynd - armbandet ifrån Baglady med texten "Today is a good day":


Och ja, när besökarna hade lämnat Kajskjulet ballade allting ur. Det blev lite naket...och en nyfiken Pierre äntrade scenen med snusk i blick. Damen till höger verkar ha samma humor som vi...hon i mitten är fortfarande lite stel. Pierre mötte förresten upp mig med skönsång idag men övergick sedan i att berätta att han inte gillade Geisha. Upp som en sol...ner som en pannkaka. Eller - där sket han i det blå skåpet? Hela dagen var han tuff och hotade mig med kameran. Jag hatar verkligen "Sitt på fårafittan (fårfäll) och se snygg ut-bilder". Jag hotade dock tillbaka med att näcka och göra bomben i Nissan. Men ja - who is laughing now Pierre?! ;) Pierres blogg hittar ni här - full med hemska bilder på mig och en väldig massa jättefina bilder på annat!


Nu har Elton fått Alvedon och jag hoppas på åtminstone någon timmes sömn inatt. Imorgon ska vi upp och sjunga för vår lille 2-åring! I trädgården väntar ett jättepaket!

over and out.

//Meekatt...

7 kommentarer :

 1. Haha nu bombaderar jag dig med kommentarer :) Skrev precis på förra inlägget med ;)
  Fyller Elton imorgon? Det gör min Abbe med, fast han fyller 3!! Himla bra dag, fast det verkar som det föda småbusiga, envetna killar den dagen?! hahaha
  Camilla

  SvaraRadera
 2. Så kul att få träffa dig live idag. Du är precis lika härlig i verkligheten som på bloggen. Förlåt att jag var lite pinsamt imponerad och fnissig,hahaha.

  Tavlorna är redan inramade och jag älskar dem! Tack för peppning och hejjarop i min "misär" med de små. We can do it! Du är bäst!

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 3. Var kan man beställa tavlorna?

  SvaraRadera
 4. Jag läste skilsmässa och fukmassage (gissa vad fuk betyder). Kan bara hända härinne :P

  SvaraRadera
 5. Men hörru... Nästa gång får du se till att vara på mässa på en av mina lediga dagar! ;-) Nu har jag missat två st pga mina dumma jobbartidet. Vill ju också träffa dig live. :-)
  Kram Katta

  SvaraRadera
 6. Hej roliga namne.. Du ja som är sån där töntig shabby inrednings brud ;) skull du int kunna göra dina fina tavlor i min stil så man kan få shoppa en!!! Typ grå snirklig stil å vit träram skulle gärna ha en fredagsmys tavla! Kram Malin

  SvaraRadera
 7. Och jag som tittade in för att se något naket! ;P

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!