måndag 3 juni 2013

Kungen av Halmstad, Färgblindhet & Envishet?

Ja, då var dagens besök på Öronkliniken i Halmstad avklarat. Elton gled in som om han var Kungen av Halmstad med sina röda byxor, tuppkam och händerna i fickorna och röt "KAN HÄLL!" (Kan själv för er som aldrig haft en 2-åring) när jag försökte hålla honom i handen. Elton kan ALLTING själv nu. Allt. Det är väldigt praktiskt kan man tro...men när en 2-åring kommer på att de kan byta blöja själv är det allt annat än "magiskt" som Libero så fint beskriver blöjbytarstunderna. Magi krävs dock för att klara av skiten.

Ingen vätska i öronen idag och nu hoppas vi på en infektionsfri sommar!

Efter undersökningen fick Elton en spindel som belöning. Lycka. Sen tände och släckte han lampan 25 gånger på undersökningsrummet och sa "Heeejååå! Ha é baaa!" och gick ut. Ja, han är ju ganska trevlig i alla fall - trots att han kan ALLTING själv. Att han körde in barnvagnen i tre stolpar, en städvagn och en stackars gammal man som satt och drack morgonkaffe får man räkna med. 

Vi avslutade besöket på sjukhuset med fuskfrulle - juice och en bulle lika stor som hans ansikte, haha. 

I bilen hem var det nappkrig i vanlig ordning. Elton har kommit på att han bara vill ha gula nappar och vrålar som en stucken gris om man ger honom "fel färg". Till saken hör att Eltons "gul" är egentligen grön. Så han får en blå napp (eftersom att vi har 20 blå nappar), sen vrålar han "GUUUUUUUUUUL!!!" och kastar den blå nappen åt helvete. Då får han en grön i stället...och säger "Tack mamma! Gul napp!" Eeeeh? Hallå?! Det är EXAKT samma nappar?! Envisa unge. Färgblinda envisa unge! På fredag fyller Elton två år och då ska han få en gul napp! Mouhaha. 

over and out.

//Meekatt...
Ny samarbetspartner - klicka på bilden och kika på myBLISS härliga sortiment!

3 kommentarer :

 1. Och min tvååring vill bara ha prickiga nappar :-)

  SvaraRadera
 2. Min tvååring kan också allt "fälv". Och när han inte kan så slänger han sig på golvet och skriker. Livet är enkelt ;-)
  Här spelar inte färgen på nappen så stor roll, men det går bara med den sorten som BARA finns i en enda barnaffär i stan... Enkelt var det ja!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag skrattade så tårarna rann.älskar din blogg.har ju med en 2åring så man känner igen så mkt.stor kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!