torsdag 6 juni 2013

Kärlek, Plastbananer & Supersug!

Igår kom moster Ingis på besök och det var en lycklig Alice som blev hämtad på dagis igår. Det är kärlek...så där ända in i hjärteroten liksom. Sån där kärlek när Alice avbryter all lek och springer allt vad hon kan och kastar sig i hennes famn. Inte som när jag hämtar ensam och Alice skriker "NEEEEJ!!" och springer år andra hållet, haha. 

Alice drog med sig Ingis direkt in på dagis. Hon skulle inte visa sin avdelning. Hon skulle visa Rosas kök! Ja, det är där magin sker. Hur ska Alice överleva utan Rosas mat i höst?! 

Jag fick också kärlek av Ingis - av allra bästa sort:


Och en storstädning. Lyx!! Ingen dammsuger med större inlevelse!! Hahaha
 

 Allt det här hittades under vår säng! Oh. My. God. 

 Plastbananen behöver vi inte prata om... (!?)

Natten till idag skrek Elton sig igenom. Öronen igen...skjut mig. Klockan 01,00 och klockan 03,15 startade vi Mamma Mu och klockan 04,10 somnade han till slut sittandes i min famn. Resten av natten satt jag rakt upp och vågade inte röra mig. När min mobil plingade i morse 07,00 la jag ner honom försiktigt och sprang ut genom ytterdörren, haha. Det var inte läge att väcka barnen så jag duschade och fixade det sista inför mässan i strandhuset. Barnen fick sova ut och fick pannkaksfrulle och mys med Ingis några timmar senare. 

Tack Ingis för att du finns! Och för att du dammsuger med hela kroppen, haha. Jag älskar dig!

over and out.

//Meekatt...

2 kommentarer :

 1. Jag vill med ha en stooor Geisha! Brukar bränna många hundralappar vid det hjulet på Liseberg ;) Hade nog varit billigare att köpa...
  Sån säng som ni har, det har vi med. Fast jag har tagit bort den översta delen på huvudgaveln och spraymålat den vit, blev faktiskt riktigt bra :) Den är fin som den är med, men vi har en fondvägg i vårt sovrum som den verkligen SKAR sig mot (jag tapetserade när vi hade det som extrarum...)

  SvaraRadera
 2. Är det nu man ska känna att man kanske borde ta sig en tur med dammsugaren...
  Minns inte ens när jag rastade den senast (om man inte räknar med alla glaskross man fått suga upp)

  Vill inte ens veta vad som finns i mörkret under min säng, kanske blir biten!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!