fredag 7 juni 2013

Grillfest, Våxtorps Marknad & En brännskada...

Tusen tack för alla fina hälsningar till Elton idag via bloggen, Facebook, mail och posten! Han är mer än nöjd med dagen!

Idag har det varit en massa firande. Farmor kom på fika i morse, Tessan kom på tårta vid 11, sen blev det en sväng till hembygdsparken med pappa och ikväll kom farmor igen på grillat och mer tårta. Vi är mätta nu, haha. Tessan hade med sig den bästa presenten - en egen grill! Att Elton grillar hjulen är inget alls konstigt...han kanske bjudit in en vegetarian?!
 

När barnen och Freddy åkte till Ängelholm så passade jag på att göra en massa ärenden, skicka lite fakturor och svänga förbi Våxtorps Marknad. Jag har aldrig varit där förut och tänkte att det kunde vara lite kul. Det var...inte alls kul. Det var Foppatofflornas paradis i stekande värme och en doft av munkar och svett i en salig röra. 15 minuter var lagom för mig.
Alla Hallands bilar, alldeles för många Foppatopplor och dessutom miljarder med SMYCKEN till Foppatofflorna. Vad är det med svenskarna och Foppatofflorna!? Det ÄR okej att ha annat på fötterna! Man MÅSTE inte ha Foppatofflor alltid och överallt! Och om de är så fula så att man behöver pimpa dem med smycken - ha inte dem alls..?! De blir liksom inte snyggare bara för att man sticker in en lila nyckelpiga i ett utav hålen...

Elton har åkt rutschkana i flera timmar, lekt i Hembygdsparken, öppnat en massa paket, sjungit "JAAA Å HA LEEEEAAA" för sig själv hundra gånger och ätit en massa jordgubbar och tårta. En perfekt födelsedag...om det inte vore för att han la sig i pastakokandet och brände sig på lilla magen. Suck. Man är verkligen stolt över sig själv när man ringer 1177 och berättar att barnen fått kokande vatten över sig. Skjut mig.


Imorgon fyller min lillebror Anton 18 år och det blir kalas i Malmö. Vad hände? Hur kunde han växa ifatt mig och bli nästan jämngammal?! Jag var ju nästan vuxen när han föddes... Skumt.  


Nu sover båda barnen - yeyh! Ett glas vin till och en vuxenfilm! Ja, inte porr kanske men ingen jävla Mamma Mu i alla fall! 


over and out.

//Meekatt...

9 kommentarer :

 1. Vår dotter brände sig på ett el element när hon var 2,5. En brännskada som var ca 10cm x 10cm precis där Elton bränt sig. Då var man inte mycket till förälder. Huden kryllade sig och vi fick hålla på med att byta förband på henne.
  Än idag ser man speciellt på sommaren när dom fått lite sol på sig att hon är blekare där.
  Ha en underbar helg.

  SvaraRadera
 2. Gratta Elton i efterskott.
  Kolla lite TrueBlood.... O ett glas rött ;-)

  SvaraRadera
 3. Åhh lille magen. Skönt de gick bra. Det är ju sånt som händer. Man e inte mer än människa Malin.
  Grattis till fine killen. 2 år , ja, våran fyller två nu på onsdag. Tiden går så fort.

  Ja när fan ska foppatofflorna dö ut? Varenda marknad år in o år ut e dom där på varenda marknad.

  Kram & mys med vuxenfilm & rötjut. De ska vi =)

  SvaraRadera
 4. Stakkels lille Elton :( og stakkels dig. Man er virkelig ikke noget værd, når ungerne kommer galt afsted. Håber det snart bliver fint igen.... :D

  De der tofflor er virkelig forfærdelige. Bruger mine i trädgården - aldrig ude - og så skete det at jeg i befippelse kom til at tage dem på ude i offentligheden :( fy skam.... he he
  http://www.schousnigel.se/jeg-er-helt-faerdig/

  Kram på dig

  SvaraRadera
 5. Grattis lilla söta Elton på din stora dag

  SvaraRadera
 6. Coolt! Min morfar är med i styrelsen och tar hand om hembygdsparken i Ängelholm! Han har aldrig varit så upptagen som efter att han blev pensionär... ;)

  Balorina.se har inte hört av sig? :/

  SvaraRadera
 7. Stackars liten plutt :(
  Jag vet inte om 1177 sa det men Inotyol är bra på brännskador, tror det tar bort svedan litegranna och snabbar på läkningen.

  SvaraRadera
 8. Undrar var Tessan köpt sin tunika :P

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!