söndag 2 juni 2013

Båstadhäng, Pepe's Bodega & En massa bajs?

Efter middagen idag var barnen speedade (skitjobbiga!) så vi åkte en sväng till Båstad för att trötta ut dem...i hopp om en tidig kväll. Men där fick vi så vi fes. 23,15 somnade Alice. Det var ju lyckat...verkligen. Lite bilder ifrån kvällens Båstadhäng - före "Bratsens" ankomst 2013:

Det här med att fota två barn samtidigt...hur fan lyckas man med det?!

Fina Båstad!

Familjen - Alice showar i vanlig ordning, haha. Livet är en stor scen!

 Ja, jag har hittat den..? Bådar gott inför sommaren!

Elton hittade ett kontor till mig i Båstad i en rimlig prisklass...
 
...och en och en halv timmes Idolaudition. Öronen blöder lite. Aj. 

Efter 10 olika uppträdanden, en glass, jagandet av en massa fåglar, spring på alla bryggor, soffhäng nere på stranden, gungande och lite bråk om hur många snäckor och stenar man fick ta med sig hem var det dags för hemfärd. I samma stund som vi körde ut ifrån parkeringen vrålade Alice "JAG ÄR BAJSIG!!!" Men vafan?! NU?! "Kan du hålla dig tills vi kommer hem tror du?" Supermorsan, haha. Håll emot och få ont i magen!? "Ja, jag är inte bajsig mer nu!" Alla andas ut...

12 sekunder senare: "NU kan jag inte hålla mig! Jag MÅSTE bajsa mamma!!" Tvärnit och full fart mot den offentliga toaletten nere i hamnen (SKJUT MIG!). Ingen handsprit och det gick inte att öppna dörren utan att faktiskt ta i handtaget. Skittoalett! Alice sken upp som en sol när vi kom in. "KOLLA MAMMA!! VAD FIIINT!!" Och ja, jag har sett sämre toaletter...men det är fortfarande med stor skräck jag går in där. Efter att jag tvättat av sitsen med tvål hoppade Alice upp...och började årets längsta utläggning om att jag egentligen var en bajskorv och att vi borde bygga om bilen till en stor bajskorvsbil. Sen satt hon där och gapflabbade i tio minuter, bajsade och sjöng bajslåtar. Hur kan man känna sig så bekväm på en offentlig toalett!?! Jag förstår inte.

På vägen hem somnade Elton och vi passade på att slänga kalasinbjudningar i brevlådorna. Då blev vi inbjudna på kaffe och Elton vaknade med känslan "Yeyh - nu var det en ny dag!? Bring it on!" Skjut mig. 

Klockan åtta imorgon bitti ska vi vara på öronkliniken i Halmstad. Wish me luck. Kan man ställa spjälsängen på släpet bara och köra in?

over and out.

//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Haha, underbara härliga familj! Bara älskar Alice!

    SvaraRadera
  2. Goa är ni !!! Lycka till med örontjofräsan.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!